• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Ještě něco před Vánoci - treska na kmínu a másle, na víně, se smetanou a noky.

    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    ILLUZE: To byl genialni napad! Dekuju!
    LALAA
    LALAA --- ---
    Udělám asi 25 cm dlouhého hada,na něm volnější uzel a ty dva volny konce zamotam kolem toho oka ve středu (uzlu :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LALAA: ten tvar, jak motáš ten tvar?
    LALAA
    LALAA --- ---
    Domácí houstičky a guacamole:)

    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    svačinka
    to růžové je pomelo
    a kdyby mi to někdo loupal, sním ovoce 3x víc než obvykle

    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    LUCIASHECK: Přesně, to je veliká dobrota. Mrkev i pórek na jemno a spojit to lučinou třeba.
    AIJA
    AIJA --- ---
    ILLUZE:
    Burgunskou udělám o víkendu:-)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MAR_TINA: Varianta nevysušit rybu do bezvědomí je ještě i úprava "v papilotě". Zmačkáš a namočíš pečící papír a rybu s bylinama a plátky citronu (třeba) zabalíš a vrzneš do trouby.
    Na fotce to teda vypadá, jako štrůdl. :-)



    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KOCHANSKA_CH: ze pstruha skvělé a nevysušíš ho. Recept jsem brala z apetitu. Kažou rybu "uvaříš" citronem, ale ty netučné líp chutnají, imo.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Objevila sem obchod s vánočním cukrovím pro mě - delmart ve Zlatém Andělu, fakt zralé ovoce, hlavně exotické. Vena je vysoká, ale když si sečtu ta másla, cukry, mouky, datle, fíky, co nekoupím, tak si košík dopřeju. Zatím mám fakt zralý ananas a je to blaho.
    A muž to nejí, neubyde mi :D
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MAR_TINA: To jsem jedla v Ekvádoru, podávali to s chipsy z plantainu. Dost dobrý. :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KOCHANSKA_CH: ceviche nebo jak se to píše znáš? ;)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    ILLUZE: To máš rozkošný! :-)
    Já už skoro nepeču, recepty na buchty a dezerty bez mouky mě dost zklamaly, (až na výjimky) škoda času a surovin. Já sama to nemusím, mlsnýmu chlapovi jsem chtěl podstrčit varianty, který tolik nehoupou s inzulínem, ale prdím na to. Občas si dá v kavárně opravdickej zákusek nebo zmrzlinu a je na pár týdnů uspokojen.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Hubnoucí zavřou oči ,-) Sádlové vánoční pečivo.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MAR_TINA: U mě vede candát, jinak souhlas! :-) Jen je potřeba ty netučný ryby nevysušit.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BUNDA: jo, siven a candát, skoro nejlepší sladkovodní ryby. A pak ještě lín. A nej je štika!
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Losos s domácími farmářskými bramborami.

    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ILLUZE: siven je moc dobrá ryba.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Mám pocit, že tohle byl siven - prodavač měl pravdu, velmi chutná volba.
    Se salátem a bagetou s česnekovým máslem.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam