úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
SARAJ
---
---
19:20:40 29.12.2018
1 odpověď
LUCIASHECK
: ja prave nechci uz nic sladkeho:/ si rikam, jestli nejak veprove...
LUCIASHECK
---
---
19:19:26 29.12.2018
1 odpověď
SARAJ
: upect se slaninou, udelat peceny s medem, rumem, skorici a vanilkovou zmrzlinou, udelat povidla/catni, ...
SARAJ
---
---
19:10:34 29.12.2018
1 odpověď
Damy, kamaradum odesel mrazak a mam doma svestky, hodne svestek. Jedno baleni jsem akorat umorila na makovo svestkovej kolac, ale co dal..
sladkyho uz mame dost...jeeej, Vanoce...si rikam, jak to vyuzit..cca kilo se stavou..blizi se Silvestr, nalozit nejak maso?
BEBEBE
---
---
19:09:09 29.12.2018
WRIGLEY
: Já to dělám, když připravuju něco jako ceviche na různý způsoby. Funguje u jemných bílých ryb, ale zrovna u toho lososa je i dobře vidět, jak to maso zmatní a zesvětlá. Ale toho já teda nejradši jen syrovýho, bez čehokoli :) Každopádně pokapání citrónovou šťávou není plnohodnotná úprava, že by to jako "stačilo" u těch ryb, který se nejí bez tepelné úpravy.
MAR_TINA
---
---
17:20:49 29.12.2018
LUCIASHECK
: ještě vykuchat, prosím :)
LUCIASHECK
---
---
17:16:57 29.12.2018
1 odpověď
+4
WRIGLEY
: u spousty ryb je dostatečná příprava i "ulovit"
WRIGLEY
---
---
17:12:33 29.12.2018
2 odpovědi
MAR_TINA
: mozna zpet k veci - zkousela jsi nekdy upravit pred snedenim rybu jen tim citronem? pry je to dostatecna priprava...
MAR_TINA
---
---
14:44:47 29.12.2018
1 odpověď
±0
MONROE
: Já hloupá se zase nechala nachytat. Takže buď lžeš tady
MONROE
: nebo lžeš tady
MONROE
: .
Dost, nechám si svou energii někomu radit pro jiné.
ILLUZE
---
---
13:26:27 29.12.2018
LALAA
: Děkuji! :))
LALAA
---
---
12:24:42 29.12.2018
2 odpovědi
+1
ILLUZE
: Jasně:) dělám je podle receptu ze stránek kublanka.cz - posílám odkaz:)
Kublanka vaří doma - Snídaňové housky
http://www.kublanka.cz/index/snidanove_housky
MAR_TINA
---
---
9:59:11 29.12.2018
+6
Pokud byl v noci naložený v citronu, částečně už se "povařil" a maso se bude rozpadat. Dala bych ho do toho papíru nebo alobalu do trouby, na pánvi by se mohl rozsypat na drť.
TERA79
---
---
9:41:23 29.12.2018
MONROE
: Ještě ho můžeš udělat jen v troubě. Zabal do pečícího papíru, tak jak ho máš přichystaného (ale jak píše Daglu, losos se nenakládá, resp. jsem o tom nikdy neslyšela), jako když ti v cukrárně zabalí zákusky, a peč. Chutná to také skvěle. Pořádáme tuto verzi méně často, mému manšaftu chutná víc na pánvi. Ale zase v troubě připravíš zároveň více porcí. Dobrou chuť!
DAGLU
---
---
8:46:17 29.12.2018
+1
A losos se nenakládá.
DAGLU
---
---
8:45:45 29.12.2018
MONROE
: Jen zprudka opect na pánvi, staci 5 minut z každé strany.
ALONSY
---
---
19:21:09 28.12.2018
SARAJ
: Mám to stejně. :D a ještě nám hitů toho dost zbývá. Ale už jen pár dnů a pak to hlavně taky nebudu chtít ani vidět. :)
GINGERCAT
---
---
17:49:17 28.12.2018
FITH
: super, díky. Já to myslím ještě s nějakou menší dávkou vyzkouším zítra a co z toho vznikne, to dám místo rohlíků do játrových knedlíčků.
FITH
: tak tohle by mě napadlo, klasické hrnkové jsem asi dvakrát v životě dělala :-)
FITH
---
---
17:13:17 28.12.2018
1 odpověď
GINGERCAT
: Jeste drobna poznamka,nejlepsi je rovny hrnek.
FITH
---
---
17:09:47 28.12.2018
1 odpověď
GINGERCAT
: Nevymazavam,jde to krasne ven.Objedu to nozem vyklopim,chvilku pockam a nakrajim :o),at se zadari!
GINGERCAT
---
---
9:53:57 28.12.2018
2 odpovědi
FITH
: vymazáváš ten hrnek nějak nebo to jde ven v pohodě? O víkendu asi budu poprvé zkoušet pro bezlepkovou návštěvu, tak aby to klaplo :-)
MAR_TINA
---
---
15:31:52 27.12.2018
+1
MOODYCAT
: nakrájíš krabí tyčinky, pravý nebo treskový, to je jedno. na +/- stejné kusy nakrájíš tvrdou křupavou zeleninu, tentokrát sem měla kapii a řapíkatý celer (loupat!, jinak leze do zubů), smícháš s tvarohem a lžící majonézy, sůl, pepř.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam