• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    doporučuju čevrenou řepu s jogurtem
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    HRAFNAIN: to mám za ten Rammstein :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    MART1NKA: zlá karma
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    v poslednej dobe som dvakrát piekla quiche podľa osvedčeného receptu a v oboch prípadoch sa mi pri chladnutí (dopečeno, vonku z trúby) zdrcla smotana - náplň spadla na tretinu. nikdy predtým sa mi to nestalo. neviete čím to môže byť?
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    TESSS: tu nejvic co najdu v krame:) normal mi prave prijde moc sladka a zabije tu chut zelnacky, jak ji mam rada. A davam kmin.
    TESSS
    TESSS --- ---
    SARAJ: diky, kysanou jsem nezkousela, mouku nedavam. Dochucuji octem. Jinak pepr, sul a trocha papriky. Zeli davam kysany z pytliku. Zkusim to s tou kysanou. Kolika procentni davas? Kdyz tak posta, pls. At tu neplevelim :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    TESSS: a co neco tomu chybelo? Zelnacku mam rada a varim ji celkem casto - takova moje jistota i do mrazaku. Zahustujes kysanou? Delas z kysaneho zeli, nebo krouhas? Ja nedavam vubec jisku, dochucuju octem.. nekdo dava i cesnek a libecek.
    CHARIZMATIK
    CHARIZMATIK --- ---
    nemam to pod alobalem. varim to v hrnci skoro do mekka. pak to svihnu do trouby.
    TERA79
    TERA79 --- ---
    CHARIZMATIK: Prosím, pečeš to koleno pod alobalem? Když pracuju na křupavé kůži, tak i když stáhnu teplotu na málo a peču dýl, tak mi přijde, že se to spíš vysušuje. Mám teda jen obyčejnou ultrastarou plynovou troubu.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Quinoa s opraženou zeleninou a pečené kuřecí paličky, naložené v marinádě.

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Velikonoční klasika - vajíčková pomazánka.

    DEVIL
    DEVIL --- ---
    CHARIZMATIK: mas to pekny, ale to koleno...chce se mi brecet. ty reznici co to orezali sou takovy zkurveny smejdi zidovsky! aby chcipli na chlupaty zuby. nechat tam takhle malo masa a nestydet se to prodavat
    CHARIZMATIK
    CHARIZMATIK --- ---
    Dvě hodiny tažené koleno, v černém pivu a panáku Zacapy. Černé koření je základ.
    Potom pečené na 150°C bohužel horkým vzduchem.
    Na závěr med a jalovec.

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    KASUMI: velmi jednoduchý ,-)
    opražíš najemno nakrájenou cibuli a přidáš nakrájené na kostky maso, osolíš, opepříš, přidáš majoránku
    když se maso zatáhne, vložíš jej do pomalého hrnce, přidáš fazole s chilli a rajčata v konzervě (likvidovala jsem zásoby)
    přidáš hrnek vody
    necháš táhnout 6 hod.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ILLUZE: a to vypada hodne luxusne
    recept?
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Hovězí přední tažené v pomalém hrnci s chilli fazolemi.

    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    TESSS: Tak jasne ze dort se mi fotil lip. Tuhle polivku stejne moc nejde udelat lip, tak jsem to vzala rovnou z hrnce.
    Ano, varila jsem brambory zvlast.
    TESSS
    TESSS --- ---
    BERUSKA_CA: ta fotka!, polivka se blbe foti. Ale vypada to, jak z mimace. Vim, tam nemas junior a tunu vegety :) Btw varilas brambory zvlast?

    Pod carou
    Jednou bych chtela poradny recept na zelnacku zahustenou smetanou- parkrat jsem ji delala, ale neco tomu chybelo.
    Takova prosba o pripadny osvedceny recept :)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    DAVE_PAGE: Děkuji :)
    WERKA
    WERKA --- ---
    Velikonoční nádivka (s vlastnoručně narvanými kopřivami)

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam