• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Tak jo, měla jsi pravdu [ MAR_TINA @ CUKRÁRNA aneb DORTY..peču..pečeš..pečeme..oni pečou.. ] ,-) Ty kvasnice tam nakonec sedly. Do máku s povidlím jsem nakonec dala trochu kokosového mléka.
    Jsou krásně nadýchané :)

    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MAR_TINA: napadla me mlecna ryze, skorice, jablko, hmm.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SARAJ: aspoň trochu povařit chce. KOmpot, oloupat, nakrájet, rozvařit s jablkem, sníst.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    nekdo napad co s rebarborou? oblibeny recept? croumble s jahodama bude, kolac mozna taky..mate nekdo zkusenost ji zpracovat netepelne? Treba do smoothie?
    MENTONY
    MENTONY --- ---
    Chicken bowl


    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    doporučuju čevrenou řepu s jogurtem
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    HRAFNAIN: to mám za ten Rammstein :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    MART1NKA: zlá karma
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    v poslednej dobe som dvakrát piekla quiche podľa osvedčeného receptu a v oboch prípadoch sa mi pri chladnutí (dopečeno, vonku z trúby) zdrcla smotana - náplň spadla na tretinu. nikdy predtým sa mi to nestalo. neviete čím to môže byť?
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    TESSS: tu nejvic co najdu v krame:) normal mi prave prijde moc sladka a zabije tu chut zelnacky, jak ji mam rada. A davam kmin.
    TESSS
    TESSS --- ---
    SARAJ: diky, kysanou jsem nezkousela, mouku nedavam. Dochucuji octem. Jinak pepr, sul a trocha papriky. Zeli davam kysany z pytliku. Zkusim to s tou kysanou. Kolika procentni davas? Kdyz tak posta, pls. At tu neplevelim :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    TESSS: a co neco tomu chybelo? Zelnacku mam rada a varim ji celkem casto - takova moje jistota i do mrazaku. Zahustujes kysanou? Delas z kysaneho zeli, nebo krouhas? Ja nedavam vubec jisku, dochucuju octem.. nekdo dava i cesnek a libecek.
    CHARIZMATIK
    CHARIZMATIK --- ---
    nemam to pod alobalem. varim to v hrnci skoro do mekka. pak to svihnu do trouby.
    TERA79
    TERA79 --- ---
    CHARIZMATIK: Prosím, pečeš to koleno pod alobalem? Když pracuju na křupavé kůži, tak i když stáhnu teplotu na málo a peču dýl, tak mi přijde, že se to spíš vysušuje. Mám teda jen obyčejnou ultrastarou plynovou troubu.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Quinoa s opraženou zeleninou a pečené kuřecí paličky, naložené v marinádě.

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Velikonoční klasika - vajíčková pomazánka.

    DEVIL
    DEVIL --- ---
    CHARIZMATIK: mas to pekny, ale to koleno...chce se mi brecet. ty reznici co to orezali sou takovy zkurveny smejdi zidovsky! aby chcipli na chlupaty zuby. nechat tam takhle malo masa a nestydet se to prodavat
    CHARIZMATIK
    CHARIZMATIK --- ---
    Dvě hodiny tažené koleno, v černém pivu a panáku Zacapy. Černé koření je základ.
    Potom pečené na 150°C bohužel horkým vzduchem.
    Na závěr med a jalovec.

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    KASUMI: velmi jednoduchý ,-)
    opražíš najemno nakrájenou cibuli a přidáš nakrájené na kostky maso, osolíš, opepříš, přidáš majoránku
    když se maso zatáhne, vložíš jej do pomalého hrnce, přidáš fazole s chilli a rajčata v konzervě (likvidovala jsem zásoby)
    přidáš hrnek vody
    necháš táhnout 6 hod.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam