• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Bez polívky to u nás nejde, tak aspoň silný hovězí vývar a z masa z něho vyloveného pomazánka na lněných toastech.



    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Nuda. Zas restovaná panna, fritované batáty, tatarka.

    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    KOC256: to neni nic uchvatnyho fakt, jen reseni, jak udelat trosku omacky k masu, protoze bylo na prirodno uz 2x za sebou :-D proste to dele dusim na cibulce s 2 lzicema plnotucny horcice, jako ala rostenky, ten sosik je pak chutove výborný :-D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    APRILMOUSE: Jak delas horcicnou omacku prosim?
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    nedělní menu :) kuře v hořčičné omáčce, celozrnný bulgur, karamelizovaná mrkev, hrášek na másle. Neděle bez buchtičky není neděle, tentokrát pekl 11letý syn :) Takže na svačinu budeme mít celozrnný linecký koláč s jablky :)





    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    MIDORI: mám, tady (mouky jsem měla namíchané, co mi tu zbylo, špaldovou, žitnou i obyčejnou): http://luccinzdravyzivotnistyl.blog.cz/1408/domaci-celozrnne-housky
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    APRILMOUSE: máš prosím recept?
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    GINGERCAT: ano, ani ji neopražím - peču to cca 1,5 hod. - zaliji směs trošku vodou (ne, aby to v tom plavalo, maso a zelenina pustí šťávu také) a přikryji poklicí nebo zrovna ten hrnec na fotce alobalem, dopékám odkryté jen tak 10-15 min

    jo a začínám na 200 stupních, po cca čtvrthodině to stáhnu na 180-190 stupňů (podle množství surovin)
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    ILLUZE: rýži tam dáváš syrovou? Jak dlouho se to prosím takhle peče?
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    chtěla jsem se pochlubit celozrnnýma domácíma houstičkama, ale než jsem se vrátila z procházky (aby vychladly) tak mi je puboši prakticky sežrali :( takže jen taková hnusofotka... ale že byly! :D

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Kuřecí stehna na Harise, pečená v rýži a zelenině.





    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    První pokus o bagely, ještě bude co dolaďovat ,-)







    LALAA
    LALAA --- ---
    Kuřecí stehno se sójovo/hořčično/medovou omáčkou

    LALAA
    LALAA --- ---
    Omeleta se žampiony,cuketou, rajčatama a avokádem

    LALAA
    LALAA --- ---
    Kozí sýr zapečený s cherry rajčátky a rozmarýnem

    FITH
    FITH --- ---
    BAAL: Takovej romanek bych si taky strihla,krasa!:o)
    BAAL
    BAAL --- ---
    Jsem ted v Dansku a jestli laska prochazi zaludkem tak to vypada ze s Kodani mam romanek:)

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Krůtí maso na fenyklu s žampiony, chřestem a jarní cibulí, omáčka ze smetany, mascarpone, kurkumy a čerstvého koriandru, už mi obstojně na okně vyrostl. Nakonec přidáno mladé zelí, aby se moc nerozměklo.

    CHARIZMATIK
    CHARIZMATIK --- ---
    Prostě flákota na grilu.

    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    SARGO: ten quiche? :-) testo odladuju, takhle (zatim nej verze) je 100 g zitne mouky, 100 g celozrnne spaldove, 150 g jogurt, 2 lzice olivace, 0.5 lzicky soli, uplacat testo, idealne odlezet, nepredpejka se pres plnenim. Na tuhle napln jsem dala: cely porek poduseny na trochu slaniny, smichane s 3 vajicky, rozsmelcovanou mozzarelou, zbytky syru z ledničky (ale jen fakt trosku, snazim se odtucnovat :-) konzistence byla super, minule jsem delala s porkem a cottage a ty vejce a byla taky hodne fajn!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam