úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
ILLUZE
---
---
23:45:18 11.8.2019
MHLAVAC
: Jj, je to tahle
https://www.tchibo.cz/m/nakladaci-sklenice-p400120182.html
TEAPACK
---
---
23:44:26 11.8.2019
1 odpověď
+1
ILLUZE
: nech ho půl roku rozležet ve sklepě =) my teď vyhrabali protlaky z loňska a jsou skoro lepší než rajčata co si trháme... =)
MHLAVAC
---
---
23:42:54 11.8.2019
1 odpověď
ILLUZE
: Už jsem si na dřívější fotce našel, že 2l ... :)
MHLAVAC
---
---
23:41:34 11.8.2019
ILLUZE
: Jaký to má reálný objem ta sklenice? Když se tam vlezla celá hlávka zelí, tak to asi taky nutně potřebuji :)
ILLUZE
---
---
23:23:23 11.8.2019
2 odpovědi
+3
Jo a první rajský protlak. Akorát, že mi chutná jako velmi dobrý kečup a je dost podobné konzistence ,-)
ILLUZE
---
---
23:21:55 11.8.2019
1 odpověď
+1
MHLAVAC
: jsem si myslela taky ,-)
akorát, že nejdříve jedna dost velká hlávka zelí po upchání byla nakonec tak na polovinu objemu sklenice a teď je toho tak na třetinu
tak to mi obsah jedné sklenice na kvartál bohatě postačí ,-)
MHLAVAC
---
---
22:11:50 11.8.2019
1 odpověď
ILLUZE
: To je velikostně jak do dětské kuchyňky :) ale jinak super. :)
ILLUZE
---
---
22:07:04 11.8.2019
+1
KOCHANSKA_CH
: aha :) dělám podobný - rozdrtím olej v lisovači, zasypu solí a zaleju olivovým olejem - ale není tak zastřený, pokud ho tedy echt nepodchladím
někdy vyfotím ,-)
KOCHANSKA_CH
---
---
21:59:19 11.8.2019
1 odpověď
ILLUZE
: Syrový česnek s olejem a ve sklenici ještě necháš místo na zalití olejem. Skladuješ v lednici.
ILLUZE
---
---
21:45:15 11.8.2019
+7
Cukeťáky s taženým vepřovým s fazolemi.
ILLUZE
---
---
21:44:29 11.8.2019
+5
Rizoto s kuřecími srdíčky, smetanou a Parmezánem.
ILLUZE
---
---
21:43:10 11.8.2019
1 odpověď
KOCHANSKA_CH
: jak děláš tu pastu - rozšmelcuješ pečený česnek, že to je tak krémové?
ILLUZE
---
---
19:45:00 11.8.2019
ILLUZE
: Něco podobného mají i v Tescoma, ale dost se to s tou zatěžovací součástkou prodraží.
ILLUZE
---
---
19:43:59 11.8.2019
2 odpovědi
+3
CHARIZMATIK
: Jj, je to tohle.
CHARIZMATIK
---
---
19:40:50 11.8.2019
1 odpověď
ILLUZE
: je to přímo na nakládání zelí?
Já mám zkušenost pouze s velkou kamennou nádobou.
KOCHANSKA_CH
---
---
18:50:53 11.8.2019
+1
ILLUZE
: No to teda držím a chcu reportáž. Sklenicu mám doma už dva roky a ještě jsem se neosmělila. :-)
ILLUZE
---
---
17:58:33 11.8.2019
2 odpovědi
+8
Možná to bude obří fotka, tak se předem omlouvám.
Zajíždím nakládací sklenici, držte pěsti :)
Nakládané zelí.
KOCHANSKA_CH
---
---
17:24:51 11.8.2019
1 odpověď
+11
Česneková sezóna.
Část česneku zpracována jako pasta s olejem.
"Hospodská" česnečka s tahavým sýrem, krutony z lněných/chia sucharů.
KOCHANSKA_CH
---
---
17:17:20 11.8.2019
+9
Polívka z pokladů lednice, špajzu a mrazáku, před dovolenou se musí zkrmit zbytky.
Zámotek z grusetkového těsta (mozzarela, vajca, psí lilium) plněná salátem se slepičím masem z vývaru. Polito domácí rajčatovou kečupoidní omáčkou.
DEVIL
---
---
14:20:02 10.8.2019
Aha. Muj nater nema a rezne jakmile nedokonale natru sadlem treba vnejsek u drzadel po myti. Druhej den uz je tam hnedej rezavej flek
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam