• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    TESSS: Nechutná mi každý, některé jsou doslova kyselé. Nebo už jsem narazila i na takové, co jsou cítit kovem z konzerv.
    U mne boduje třeba kupovaný v Grand Moravii.
    Nebo klasika domácí ,-)

    SARGO
    SARGO --- ---
    CHARIZMATIK: To jsou teda výrazy... tak proč se ptáš, když chceš slyšet, že krkvavý best? :-P Kolem mě je většina lidí výrazně ála Moody, já jsem za neandrtálce, že to chci medium. Proti gustu... :-))
    CHARIZMATIK
    CHARIZMATIK --- ---
    MOODYCAT: Ano, to tím myslím.
    Proti gustu... Ale přijde mi to škoda.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    CHARIZMATIK: Nevim, co myslis tim “na sracku”, ale proste propeceny.
    CHARIZMATIK
    CHARIZMATIK --- ---
    MOODYCAT: To jako úplně upravený na sračku?
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    FILIPSZ: Moje vareni trva kratkou dobu anebo obsahuje mezery, ktery jsou stravit jinak, vetsinou varim i na dva tri dny dopredu, nevadi mi jist dvakrat/trikrat to samy. Prebytky hazim do jednoporcovych krabicek do mrazaku a v pripade potreby vytahnu a mam jidlo.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    FILIPSZ: Pokud je kvalitní jídlo jedna z životních priorit, tak si to v denním plánu zařadíš k dalšímu, no.
    Nebo je vaření na úrovni toho štrikování a lepení letadýlek, takže tě baví.
    Navíc, jak píše Gejša, nemusí trvat hodiny. A když máš dobře vybavenou a racionálně uspořádanou kuchyň, ostrý nože a umíš rychle krájet a znáš čím začít a co dělat v mezičase, je to fakt rychle hotový aj s úklidem bordelu v kuchyni. O myčku se stará strávník. :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    FILIPSZ: tak většina z nás se živí jídlem a to se získává obvykle vařením.
    To není jako pletení nebo modelování letadýlek, které když vynecháš, nic se nestane.
    FILIPSZ
    FILIPSZ --- ---
    chci se zeptat uz davno, kde na to vareni berete cas..)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    CMLKA: Ano!
    Lahůdkové Sušené Droždí. :-)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    KOCHANSKA_CH: prosim te, skutecne je krusta z LSD? :)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Musím zas nahodit tradici páteční ryby. Pečený losos v krustě z LSD a parmazánu, smetanový baby špenát. Kuřecí vývar s nudlama z ketopalačinek. Ryzlink. Salát z řepy a mrkve, uloveno u farmářů.



    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    CHARIZMATIK: Tak, aby nikde nebylo nic ruzovyho :D.
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    TESSS: ještě DM a La Formaggeria mají dobrý
    TESSS
    TESSS --- ---
    TOOMIX: diky, poucne. Ted jsem si cetla, no cetla, asi mi chybi lupa. Ale Gianna na a 24-28%. Dal to, nedam ani s brylemi. Ale tento kupuji jako pohotovostni, nejmenší baleni. Lidl ne nepřekvapuje, i kecup v testech vysel vytecne, jen mam Lidl dost z ruky
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    TOOMIX: Ten kupuju. :-)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TESSS: protlaky testoval DTest v čísle 09/2015, vyhrál ten z Lidlu

    Nejlepší rajčatový protlak mají v Lidlu - Vitalia.cz
    https://www.vitalia.cz/clanky/nejlepsi-rajcatovy-protlak-maji-v-lidlu/
    TESSS
    TESSS --- ---
    ILLUZE: uz jsem si u tebe nekolikrat vsimla, pouziti vyrazu kvalitni rajsky protlak. As blbej dotaz, ale ktery ptotlak dle Tebe tohle kriterium splnuje?
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    A když jsme u těch fazolí - tak z tohoto víkendu s uzeným.
    Dobré to bylo :) Vařím je podle receptu babi ze Slovenska s mrkví, tentokrát i s kvalitním rajčatovým protlakem.

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Dnes náhodně vytvořený recept - hovězí tažené v passatě s cizrnou. A byla z toho luxusní večeře, s přidáváním dalších porcí.
    V plánu byly fazole... ,-)

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam