• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    Low carb zelňáky: zelí (kdo by to byl čekal), slanina, klobása, strouhaný sýr a dvě vajíčka. Smíchat, udělat placky a hurá do trouby:)

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Zeleninová napůl ze zeleninového a vepřového vývaru, který šel krájet.

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Včera bramborové knedlíky se zelím (místo čokolády nebo chlastu v dnešní době dodavatelé bodují víc domácími kulinářskými výdobytky) s uzeným a cibulkou se špekem.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Vepřový bok pečený s česnekem a finalizovaný pod grilem, špenát, brambory z trouby a cibule zaprášená tapiokou a smažená v sádle.

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ILLUZE: jen mne mrzí, že jak sem nechci vkládat fotky velké jak kráva, jak se sundává ostrost fotek, promiňte ,-(
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Dnešní oběd ,-) Čočka s volským okem a dobrou slaninou.

    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KOCHANSKA_CH: barvu má hezkou, asi je to tím, že se podává studená.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    BUNDA: Sušší, aj když zůstala pěkně růžová? Vypadá lákavě. :-)
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    BUNDA: Se pak pochlub! :-)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KOCHANSKA_CH: včera jsem zavadil o pannu v akci za 169,- tak jsem neodolal a realizoval. Ale ochutnávat budu až dnes.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    GINGERCAT: Je z něj výborné!!!
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    GINGERCAT: Ano, když se mi tam vejde. Líbí se mi u této přípravy to, že zůstane víc tuku ve hmotě, při nižší teplotě to tolik sádla nepustí, jak v troubě. A krupon je pěkně do měkka, když je ponořený ve vývaru.
    Ale pro někoho ten větší podíl sádla zas může být spíš problém.
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    KOCHANSKA_CH: a koleno jsi v pomalým hrnci zkoušela?
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ILLUZE: a recept, ci na domaci housticky nemate nekdo? Obcas delam podle Dity P. ale vetsinou jsou dost tvrdy....
    LILINKA6423
    LILINKA6423 --- ---
    ILLUZE: Rohlíky dělám podle cuketku a chutnají “autenticky”.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ILLUZE: makovky dělám ty od Xmarge z Pradobrot a lehce jsem snížila množství tuku (na 50 %) kvůli sobě a tím se i snížila domácí hutnost a víc připomínají kupované. A přidala mák do těsta. Snesou až 25 % celozrnné mouky, ale chutnají pak velmi jinak.
    Kupované vůbec nejím, to je éčkový blemc.

    Bílé rohlíky vlastně vůbec nejím, na mě mají příliš málo chuti :)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    MAR_TINA: v tomhle tvaru dělám makovky nebo celozrnné, ale odlaďuji chuť těch klasických a hledám ty pravé (jeden recept mám, myslím, že od Toomixe, ty jsou také dobré) - nemůžu ty kupované (ještě jakž takž z Lídlu)


    LILINKA6423: jsou potřené vajíčkem, příště zkusím i posypat kmínem s hrubozrnnou solí, tyhle jsem teď zkoušela poprvé
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam