ILLUZE: za me - jako kucharskeho zacatecnika, ale zaroven matky se 2 detma, co furt vari je proste nejvetsi benefit ten neustaly zdroj inspirace diky jejich apce Cookidoo (technologie pokrocila od toho, co pise
DEVIL: - ty jejich kucharky jsem teda dostala taky, ale to v tistene verzi nepouzivam).
ja proste denne resim to, ze uz kua nevim co zas varit :)
dnes sem dostala rebarboru, zadam do vyhledavace "rebarbora" a vyjede mi 21 receptu v ceske jazykove mutaci (a mam pristup i do ostatnich zemi, takze ja casto pouzivam treba spanelsko nebo portugalsko, neb tomu rozumim a tu kuchyni mam rada). a jako kuchar amater si proste vyberu, na co mam chut, na co mam suroviny, pres tu apku a wifi to nahraju do stroje a varim / pecu
dtto ty salaty, na ktery se puvodne ptala cmlka - 453 vysledku v cestine.
nicmene je mi jasny, ze profi kuchari nebo proste ne takovy uplny loseri jako ja to budou pouzivat jako fakt dobryho a funkcniho robota, ktery zaroven vari a nemusi u toho stat / michat / hlidat teplotu (takze treba ti to pripravi holandskou omacku zatimco ty si vedle varis neco dalsiho), udela ti to na pare ryby nebo uhnete testo.
ja teda mimo ty jejich recpety denne rano delam pomerancovy / ovocny fresh (5min prace vcetne loupani citrusu), varim snidanove kase (nasypu ingredience a nemusim u toho stat) / pudinky / domaci pribinacky a termixy pro decka, delam bagety nebo jine pecivo (to ted taky denne, pze jsme se prestehovali do krasny prdele sveta kde neni obchod) kremove polevky na veceri a asi milion dalsich veci na ktere jsem zapomnela.
jo a teda jeste bych zminila, ze mi jsme ten pristroj poridili aniz by me musel delat show nejaky jejich prodejce, to bych nedala, a naucila jsem se to taky :)
kdyby ses chtela na neco vyptat, tak posta, at to tu neplevelime.