• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    QUANTI: taková divočejší náhražka, když knedlík jíst nechci, ale chci něco savého na namáchání omáčkou :D /najemno nastrouhat 180 g kořenový zeleniny (já většinou mrkev + celer) + trošku soli + 30 g něčeho jako žervé, ricotta, tvaroh... + 1 žloutek smíchat, pak do toho přidat sníh z toho zbylého bílku. Strčit do vymazaného hrnku, do mikrovlnky na plný výkon cca 8 minut podle typu a tvaru hrnku. Jako nechutná to jako knedlík, samozřejmě :D ale není to zase špatný, dělám si ho poměrně často, protože já zase JSEM omáčková :) /jo, vaření v mikrovlnce mě totálně irituje, ale jednou za čas jsem ochotna přimhouřit oko.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    APRILMOUSE: zeleninový knedlík, fůha! Jak to funguje?
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Dělala jsem neapolskou pizzu a povedla se teda neskutečně dobře. Z jednoho těsta byly tři pizzy (takže dvě večeře), pomalu kynoucí (celkem skoro 48 hodin), jedna klasická s buffalou, jedna se šunkou a jalapeno a jedna tuňáková.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    dneska segedín (řízla jsem jim vepřový se sojovým masem, stejně poznaj prd! :D a zeleninový knedlík

    LILITH_
    LILITH_ --- ---
    WHATEVER: Jestli nevadí, že to není jenom rebarbora, tak milujeme tuhle, ale přiznám se, že ji nepeču vegan, ostatně já se recepty obecně spíš tak volně inspiruju podle nálady, chutí a obsahu lednice a špajzu. :-)
    Prostě dobrý šťavnatý ovocný koláč. Pokud jste stejně jako já příznivci droždí, můžete jako podklad | Veganotic
    http://www.veganotic.cz/clanky/222-jahodovo-rebarborovy-kolac-s-drobenkou
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    KEMENTARI: já máslo taky miluju, to pozor, ale když takhle vidím, to množství, kolik se ho tam leje, jdou na mě mrákoty :D
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    CMLKA: Mne trochu taky, ale mam chute jak eskymak, maslo muzu kousat rovnou z kostky a sadlo svacit lzickou ze sklenice...
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ale na svačinu - ehm... tedy bylo původně v plánu, že je spotřebujeme přes týden na svačinu
    zařvaly - třetina večer - druhý den do desíti nezbyl ani jeden - povidlové kynuté koláče s posypkou s rumem



    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    SARAJ: tak teď tedy něco na ten zdravější režim ,-)

    CMLKA
    CMLKA --- ---
    KEMENTARI: mne na tom vzdycky desne sokuje to mnozstvi masla :)
    WHATEVER
    WHATEVER --- ---
    Máte někdo prosím recept na fakt dobrou rebarborovou buchtu? Ptám se záměrně tady protože na internetech mě nic neuchvátilo a zde jsem vždy uchvácena.
    N_I
    N_I --- ---
    KEMENTARI: já jí teď dělal 2x / chřest + vejce benedikt / a nebyla špatná, byla dobrá jen možná moc hustá...potřebuje to asi více té směsy ze: voda, víno, šalotka :)
    ze všeho nejvíc mě sere co je z toho nádobí..:)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DEVIL:
    presne :D... vsechno super a pak zapne ten magicky program :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    ILLUZE: :D ja se vratila hladova s treninku, takze asi tak:D
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    SARAJ: Hmm, zabít málo ,-)
    Kdybyste tak nehejkali, nelezu tam!
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    DEVIL: Hele, a neni to o tom, ze jak je to zarolovany na rostu, tak s tim sem tam pootoci, a tuk mu vytece tema dirama? Pouze spekuluju, ja jsem jen velmi mirne poucenej amater.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Proc ja sem chodim takhle pozde v noci..hauuu:D
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    to ja vsechno delam. kuzi mam krupavou. problem je, ze me se nikdy nepovede vypect dost toho tuku z bucku a pod tou kuzi i kdyz krupe tuku zustane furt dost. ten chlap to ma vymakany. ja se spokojim s krupavym buckem bez umotavani ho do porchety
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Ty vole, ja blb si to zas pustil... Tenhle druh pornografie by mel bejt po desaty vecer nelegalni, ja mam hlad...
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    DEVIL: Uaaa, tohle video jsem videl uz asi milionkrat, akorat na nej vzdycky musim koukat s bryndakem a kyblem. Totalni porno. Jako udelat krasne krupavou kurku na bucku se mi uz povedlo. Dobry je vzdycky aspon 12 hodin predem kuzi (ne maso!) dukladne, ale opravdu dukladne nasolit. Ona pak pusti vodu, ztvrdne, a ve finale se krasne vypece. Vetsinou maso utesnim alobalem, a necham koukat jen kuzi, a tak to nasolim a strcim do lednicky. Ale porchettu jsem jeste nikdy nezkousel, ja jsem na rolady hrozny strevo :-).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam