• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Neděle, hovězí s cibulovymi pásky.
    Káva a hlemýžď.



    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    Venku zuri podzimni pocasi, takze:
    pomalu pecene hovezi, pecena zelenina a kroupy
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    SAMOUT: Na oleji šalotku, dva stroužky česneku, chilli papričku, pak přidám lžíci medu, cca 1 lžíci sojovky a 2-3 lžičky rybí omáčky - promíchám a přidám cca 100g (fakt odhad:)) burákovýho másla a zaleju kokosovým mlíkem - prohřeju. Ve finále proženu tyčákem a doladím šťávou z limetky.

    (Chilli dávám jednu, protože mám fakt pálivý, jemnější bych dala asi dvě. ;)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    ACIDQA: Jak ji delas?
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    KATIA: sataye třeba stokrát, ale arašídový omáčky se přežeru vždycky tak nelidsky, že to pak tak rok nedávám :D
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    Polevka z bileho chrestu
    KATIA
    KATIA --- ---
    ACIDQA: sataye jen jednou za rok? ???
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Vývar z hovězí oháňky, žeber a zeleniny.

    A kuřecí satay s arašídovou omáčkou. (Miluju! Vždycky se toho přežeru a je mi těžko, tak na rok zase klid.)





    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Včera jsem hodně ujela na kole a dnes je čas na snídani šampionů.

    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Šparglová

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Snad zítra bude počasí nakloněno k zahradní besídce a zapálení grilu. :-)

    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    Rychlovka. Cuketový špagety a kuře s thajským kari, kokosovým mlíkem a arašídovým máslem, vizuální gastroporno to sice neni, ale chuťově je to boží!

    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Nouze, teda vykoupená pekárna, mě naučila upéci rohlíky.

    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    KEMENTARI: jinou nedělám, ale máslo dávám dost zanedbatelně, jednak to i tak funguje, jednak mi to tak prostě chutná
    CMLKA:
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Snídaně, omeleta z bílků a chřestu.

    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    PETATA: Ten od Kitchenette jsem vcera jedla u kamadek, diky tomu zazvoru je neobvykly a celkove je vynikajici.
    PETATA
    PETATA --- ---
    WHATEVER: doporučuji

    Francouzský rebarborový koláč | KITCHENETTE
    https://kitchenette.cz/clanek/170-francouzsky-rebarborovy-kolac

    a taková klasika

    Kynutý koláč s ovocem a drobenkou
    http://www.pradobroty.cz/2016/05/kynuty-kolac-s-ovocem-drobenkou.html?m=1
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    BERUSKA_CA: Dobrý vědět, že tak jde zkrmit i ricotta. Mmch domácí mascarpone se mi podařilo vyrobit ale to, co ve finále měla být ricotta z přebytků syrovátky, jsem vylila do záchodu. :-)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    KEMENTARI: Jen zamenou alkoholu, limoncello misto vermutu.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BERUSKA_CA: vodní lázeň
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam