• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    AIJA
    AIJA --- ---
    MAR_TINA:
    To bych si hned dala, i když netuším, co je to bílý dole:-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Pořád ještě nevařím.

    AIJA
    AIJA --- ---
    GEISHA:
    Taky nemám ráda pečený jídlo politý sosem:-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Zdravá verze fish & chips. Tuřín a cuketa :D

    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    GALE: já používám ricottu :-)
    GALE
    GALE --- ---
    KOCHANSKA_CH: Díky za tip na rozmixovanou mozzarelu jako náhradu za bešamel. Nesnáším ho.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    FAT: Si nevybereš - podle ceny nové, ale podle výsledku a nutnosti ořezávat...
    FAT
    FAT --- ---
    ILLUZE: Máš ještě staré brambory nebo už jdou knedlíky z nových?
    FAT
    FAT --- ---
    KASUMI: Třináctihodinová kachna je luxus! Neskutečně šťavnatá a zároveň se rozpadající.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Lečo, maďarské. Žádný diskuze, jak se dělá správně.

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    MRTVEJ: vezmi zpátečku, fakt tu nejsme na podobné jednání zvyklí a ani zvědaví
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MRTVEJ: ja se nedohaduju, ja varim podle sebe a ostatni nechavam varit dle jejich umu a chuti.
    MRTVEJ
    MRTVEJ --- ---
    aha a jak se chces dohadovat o vypeku jak jedine a spravne ? :o)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MRTVEJ: celkem casto a rada.
    MRTVEJ
    MRTVEJ --- ---
    ju :o)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MRTVEJ: to bylo na me?
    MRTVEJ
    MRTVEJ --- ---
    ty moc nevaris vid :o)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    :D kachna, vypek, zeli, svickova, gulas, knedliky a bramborovy salat - nejlepsi zdroj dohadu, jak jedine a spravne!
    MRTVEJ
    MRTVEJ --- ---
    SAMOUT: ci kravo dobrej gurman :o)
    ja to delam jednoduse jak je kachna hotova vyndam ji z pekace oddelim sadlo dam tam trochu vody a ten vypek co tam je tak seskrabu a provarim a je to :o)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Ze dvou velkých krůtích krků na vývar byla hromada masa, tak jsem ho pomlela a na orestované cibuli ochutila jako boloňské ragú, s přídavkem slaniny. Zapekla jsem to tak nějak jako lasagne s předvařenými plátky tuřínu. Místo bešamelového krytu jsem rozmixovala mozarellu se smetanou, solí, pepřem a trochou vývaru.
    Trošku improvizace, protože jsem zapomněla vytáhnout flákotu z mrazáku, ale dobrý nakonec. :-)

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam