úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
I zdravé jídlo umí být opravdu chutné - aneb Receptář těch, co si jídla užíváme -:)
Vítány fotky, recepty, tipy na stravování.
rozbalit záhlaví
MAR_TINA
---
---
15:41:07 8.11.2020
+2
BAAL
: hlavně to nevdechuj. jestli nemáš digestoř, tak u otevřeného okna nebo venku
Byla jsem dvakrát ve skleníku na tyhle mrchy a nechápu, jak je zahradníci zvlá´dnou ošetřovat. Se dusíš v tom vzduchu.
BAAL
---
---
13:14:07 8.11.2020
1 odpověď
+1
DEVIL
: jo! To vypadá vysoce nadějně, to zkusím, čínost kde se budou hodit střelecké brýle a latexové rukavice co jsem nafasoval na kurzu první pomoci
DEVIL
---
---
13:06:10 8.11.2020
1 odpověď
+1
BAAL
: hele tady sem poguglil, tak si tam z toho neco vyber
https://www.zkvaseno.cz/chilli-jine-papricky-ii
ten agent orange recept vypada pomerne slibne. tam to trochu priseres nakou dalsi zeleninou, tak te pak po naslednym zkvaseni a poziti bude palit zaha/prdel min..
DEVIL
---
---
13:00:55 8.11.2020
+3
BAAL
: bleee! ja bych to rozmixoval na srac spolecne s cesnekem zazvorem malt octem a par hrsti soli a nechal to minimalne par mesicu pokvasnout. urcite ti poradi zuzka. neprekvasly bych se toho neodvazil ani nozem dotknout
GENEVIEVE
---
---
10:39:17 8.11.2020
+2
BAAL
: my jsme teď udělali omáčku kam jsme dali hodně habanero a pečený papriky a je to moc dobrý ale dáváme to akorát do jídla. samostatné se to nedá.
BAAL
---
---
9:45:50 8.11.2020
3 odpovědi
Dostal jsem nejake vzorky od jednoho chilli startupu, ale dost se bojim se na to jen podivat. Jestli jsem to odhadl spravne tak jedno z toho je MORUGA, takze tam jakekoli pouziti v kuchyni nepada do uvahy.
Netusite nekdo jak s tim nalozit? Napadlo me to hodit do oleje a udelat chilli olej?
MAR_TINA
---
---
1:04:14 8.11.2020
+11
A roastbeef
ACIDQA
---
---
22:10:43 7.11.2020
+21
Lišák zprohýbaný, pancetta, sušená rajčata, kmín, parmazán a zeleň, co se mi pozdávalo, že se hodí.
V deset večer sero blbě fotí, ale jí se to v pohodě.
KOC256
---
---
21:11:10 7.11.2020
+10
Já dneska poprvé (ano poprvé) dělal lososa...
No na talíři jsem ho už zachytit nestihl :o)
ALEXIS
---
---
21:08:27 7.11.2020
+13
Krůtí prso, pečené brambory, batáty a řepa s tatarkou.
WRKB
---
---
19:39:41 7.11.2020
+2
Ty jo, mandlovej knedlík, to je hodně hustý.
MAR_TINA
---
---
18:28:16 7.11.2020
+14
A mně se snad konečně povedla gulášovka.
ALEXIS
---
---
14:18:38 7.11.2020
+1
KOCHANSKA_CH
: To je tak krásný až jsem si poslintala klávesnici.
KOCHANSKA_CH
---
---
14:10:11 7.11.2020
ILLUZE
: Dík.
Pochvala byla. :-)
ILLUZE
---
---
14:07:27 7.11.2020
1 odpověď
+3
KOCHANSKA_CH
: Vypadá to skvěle ❤️
KOCHANSKA_CH
---
---
12:34:21 7.11.2020
2 odpovědi
+28
Výročí výstřelu z Aurory sice neslavíme, ale králičí hody být můžou.
Předkrm: V minutkové úpravě králičí hřbet, ledvinky a játra s jablky, vínem a cibulí.
Hlavní chod: Balíky z králičího masa v pancettě, mandlový knedlík a žampionová omáčka.
KATIA
---
---
20:33:51 5.11.2020
KOCHANSKA_CH
: to by asi byla velká výzva :-)
KOCHANSKA_CH
---
---
19:53:01 5.11.2020
1 odpověď
KATIA
: Bezlepkový asi neumím. :-)
KATIA
---
---
19:39:12 5.11.2020
1 odpověď
KOCHANSKA_CH
: z repy jedině repanky ;-)
KOCHANSKA_CH
---
---
19:00:30 5.11.2020
1 odpověď
+10
Tak jsem zvedla hozenou rukavicu v podobě bulvy cukrové řepy. Tunu mazlavé utužené hlíny se z ní podařilo dostat až důkladným otryskáním hadicou na trávě.
Buchtu jsem upekla podobně, jako z máslové dýně, řepu na pyré jsem upekla s máslem, fakt je sladká jak hovno vyvítezčeho.
TOOMIX
---
---
18:21:56 5.11.2020
+10
Segedín jedině od maminky
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam