• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    MAR_TINA: mají hodně glutamanu, tak je sem tam hodím do vývaru
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Z leva - červené zelí, růžová kedlubna, hrách, červená řepa a v keramické misce brokolice.
    WRKB
    WRKB --- ---
    KOCHANSKA_CH: zahrádka hezká, co to je všechno?
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Řízky a květáková kaše s tvarohem, sypáno výpěstky.





    CMLKA
    CMLKA --- ---
    GEISHA: no a jak to tedy delas? ;)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Poslední dobou naše obědy připomínají kabinet kuriozit.


    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Dneska k snídani malinový danish


    CMLKA
    CMLKA --- ---
    GEISHA: krenova quinoa, to me zajima, to je tvoje vlastni invence?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KOCHANSKA_CH: Na kure s broskvi me mama brala za odmenu :)) milovala jsem to :))
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Tohle je jako hovezi po mongolsku, akorat z kurete, no

    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Moc v noci nespim, tak furt varim v noci. Blbe se to foti.

    Asi muj nejoblibenejsi kolac z tvarohu. (Recept z Pradobrot!)

    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Gulas a brambory s uzenou paprikou

    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Tohle je supr, peceny houby a rajcata... a omacka jak na carbonara

    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Hovezi ragu

    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Cizrnovy livance s moji bozskou sipkovou marmoskou

    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Celerovo jablecna polivka

    KOC256
    KOC256 --- ---
    GEISHA:
    aha, neco jako karamelizovaná cibule... :o) jo ta je super...
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Ryba ve slanine, salat.

    KOC256
    KOC256 --- ---
    GEISHA:
    Co je cibuláda?
    FAITH
    FAITH --- ---
    MAR_TINA: Ano a nechas to tam extra dlho. Moje som asi moc presusila, takze i po dvoch mesiacoch v oleji boli suche. Teraz, zhruba tak po pol roku uz su vlacne. Davala som tam este cesnek a bazalku.
    Buduci rok im skusim viac doverovat a nevysusim ich na uplne sucho.

    Inak by som ich skusila asi rozmixovat na prach a mala z nich take rajcinove "korenie", opat by som to zmiesala s nejakymi bylinkami a mozno solou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam