úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
MAR_TINA
---
---
20:20:12 20.2.2021
2 odpovědi
Dotaz, tady budete mít nápady.
Mám sušený račata, pytel sušených rajčat. Suchých, ze sušičky.
Jak je všemožně využít?
A taková ta dobrá v oleji vzniknou jak? Dám moje sušená do oleje a zavřu?
MAR_TINA
---
---
20:18:58 20.2.2021
+1
GEISHA
: ty mě inspiruješ, ženo.
REONA
---
---
20:14:51 20.2.2021
+1
GEISHA
: A pomazánka? Vypadá prudce žravě.
SARAJ
---
---
20:01:11 20.2.2021
GEISHA
: ok!! Recept sim!
TEKKIT
---
---
19:57:35 20.2.2021
+1
GEISHA
: přijde mi to takový obyčejný, ale naaranžovaný tak, že na to člověk dostane chuť (a to jsem si řekl že nebudu žrát na noc - dík!):)
TEKKIT
---
---
19:52:06 20.2.2021
+2
GEISHA
: ty to na ten talíř prostě umíš krásně srovnat!
MAR_TINA
---
---
19:06:30 20.2.2021
KOZLIKK
: to je katův šleh, se zapřením dodržen hospodský recept.
KOZLIKK
---
---
19:02:16 20.2.2021
1 odpověď
MAR_TINA
: jestli se nemylim, tak prave
tohle
:)
FAITH
---
---
18:59:44 20.2.2021
KOCHANSKA_CH
:
MAR_TINA
:
Zrovna ten platek s broskvi som chcela Mar_tine navrhnut na nedelu, ako taky sviatocny chod. A k tomu hranolky a ryzu :o)
LUCIASHECK
---
---
18:38:24 20.2.2021
KOCHANSKA_CH
: Pak vsechny ty ruzny prekvapeni typu kureci prso nacpany sunkou, nivou a tak...
MAR_TINA
---
---
18:36:51 20.2.2021
2 odpovědi
+1
KOCHANSKA_CH
: dobrá, krůtí (kuřecí nejím) s broskví bude příští sobotu. Flamend si nemohu vzpomenout, co je.
KOCHANSKA_CH
---
---
18:26:44 20.2.2021
4 odpovědi
+1
MAR_TINA
: Zrovna dnes jsme se bavili o jidlech z devadesatek, ještě jsme si vzpomněli na kuřecí plátek s broskví a flamendra. :-)
ZAREK
---
---
18:09:33 20.2.2021
Obě součásti vypadají božsky ;)
MAR_TINA
---
---
14:08:36 20.2.2021
2 odpovědi
+15
Kaťáček
MAR_TINA
---
---
13:47:41 20.2.2021
+6
Dnes máme k obědu devadesátky :D
KOCHANSKA_CH
---
---
20:55:31 19.2.2021
BERUSKA_CA
: Jednou z dvaceti pokusů se mi nezadaří, ale za to může tlak vzduchu a okluzní fronta. :-)
GENEVIEVE
---
---
20:35:23 19.2.2021
+10
Jihoafrický sumeček s rozmarýnem a česnekem, šťouchačky.
BERUSKA_CA
---
---
19:50:06 19.2.2021
1 odpověď
KOCHANSKA_CH
: Fakt? Me to kdysi jeden kuchar vtloukal do hlavy, ex pouzil vejce z lednice jednou a tekuty to bylo jako mleko. Tak jsem to vzala jako funkcni navod.
KOCHANSKA_CH
---
---
19:36:16 19.2.2021
1 odpověď
BERUSKA_CA
: A já si dovolím nesouhlasit. :-)
BERUSKA_CA
---
---
19:23:54 19.2.2021
1 odpověď
SARAJ
: Ja si dovolim nevyzadanou radu: vejce do majonezy musi byt pokojove teploty, jinak je hmota tekuta.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam