• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ILLUZE: jsem z toho dostal chuť na jitrnici s lepenicí
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    APRILMOUSE: Ja hodne jim takovy ty vegansky nahrazky masa, Linda McCartney kureci kousky mi chutnaj, ma i jiny veci, v Icelandu maji taky kureci kousky, meatballs, klobasky apod...Smakoun...pripadne Garden Gourmet nebo v Lidlu vegansky nahrazky (mlete maso, nugety...).
    MISHACZEQ
    MISHACZEQ --- ---
    APRILMOUSE: tohle jsem nedavno varila a je to neskutecne dobry https://veganheaven.org/recipe/vegan-meatball-sub/
    NIXMA
    NIXMA --- ---
    ILLUZE: jak na cocku se zelim, prosim?
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    ILLUZE: vida a ten chci uz davno vyzkoušet!
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    APRILMOUSE: Jo a luxus umí být fazolový burger!
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Jo a objevila jsem prasárnu - klobásky si nevšímej - čočku se zelím. Ujedla bych se toho! :))

ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    APRILMOUSE: Když jsem byla těhotná a zvracela i z vody, natož z masa (neskutečný smrad v jakékoliv podobě), krevety tělo přijalo.
    No tedy i meruňkovou marmeládu a tatarku. Jinak nic, jakože fakt NIC :-))
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    APRILMOUSE: co chilli sin carne? Na pradobrotách je výborný recept. Myslím že velmi poživatelné i pro masožravce.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Z víkendu pórková polévka se strouhaným sýrem a naklíčenou vojtěškou.

APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    ILLUZE: tak to bych asi videla jako spíš rizikove :-) divny maso z more, my tyhle veci nevyhledavame ani moc normalne :-)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    APRILMOUSE: Hele a co krevety?

VENIKA
    VENIKA --- ---
    APRILMOUSE: Ted znova ctu, ze vajicka jen vareny. Jako jsou tam v podstate vareny, ale v tech rajcatech, no :/.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    APRILMOUSE: Co slané koláče? Quinou, těstoviny. Zapečené brambory.

Na ty testy pozor - obvoďačka zadala klasiku, neodhalily nic. Na endokrinologii vyšel dost průser.
    Tím prosím nechci strašit.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    VENIKA: to neznam, omrknu, dik
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    APRILMOUSE: Taky zeleninovy curry je vdecny, zrovna cizrna/tofu tam sedi fajn. Do zeleninovych polivek muzes pridavat quinou.Jeste me napada shakshouka, ta by mohla byt i obed, kdyz se prida hodne vajec a treba i syr.
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    APRILMOUSE: vege ji dělám bez masovyvaru. A ta cibulka tedy u něj neprojde ani mixla v omacce? To jsem si neuvědomila.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    VSICHNIMAME: cibulka, vývar.. To neprojde a bez toho to bude blivajz
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    APRILMOUSE: výborná je cizrna na paprice (ostatní budete mít kure).
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    ILLUZE: v patek se vyloučil covid, zitra po obede jsme objednany k mudre, pocitam se stitnou zlazou, orl a docela mozna by byl zajimavej i test na protilatky, protoze technicky vzato naky drobny chutovy kolapsy mel okolo Vanoc, tak ze by neco bezpriznakovyho... Salaty jedem k veceri, ty ji bez problemu, hodim tam i vejce, cottage, bo neco. Jen ty obedy :-) dneska byla cocka na kyselo, k tomu tempeh a vajicko, zitra udelam nam steak a jemu asi teda opecu tofu.. Zelenina a naky zrni.. No zavrhla jsem teda i kure na paprice bez kurete :-) tak mozna zkusím buchticky se sodou.. Ale je to bida, tohle uplne jist nepotrebujem, jsme vsichni spis mirne zraly na odtucnovani. Pecivo je ok, nastesti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam