• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Dnes špenátová polívka, omeleta s hlívou, medvědím česnekem a chřestýši.


    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    holky já bych vás sežral, já se sem prostě chodim kochat
    FAITH
    FAITH --- ---
    po dlhej dobe som mala pecucu naladu, tak rohlicky na rano
    (od cukety a chutovo to neni uplne ono, mala som recept na lepsie, len neviem, kde ho mam)

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    A něco méně fotogenického, když vám to rvou pod rukou - smetanová zmrzlina se Salkem a domácím slaným karamelem.

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Dnešní ranní.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Páteční ryba s kaviárem - skotský losos s beluga čočkou.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Kuřecí prso s černou dírou, rajčatové ragú, vše z CrockPotu. Předem zatažené maso jsem zkusila upéct nad zeleninou na mřížce a není vysušené.

    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    A mac and cheese :)

    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Variace na thajskej salát s tofu, jen zálivka je v zásadě nuoc cham a ne ta arašídová, se kterou se to asi dělává spíš.

    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    S jistou nadsázkou by se dalo rict, ze Japonsko není zemí sushi, ale curry, které adoptovali v 18. století od britských námořníků, kteří si ho přivezli prozmenu z Indie a nebyli by to Japonci, aby ho neobrátili vzhůru nohama a neudělali z nej mírnější, hutnou a víc jak dvacitkou druhu koření a přísad vytuněnou nirvánu. Do Asie je to daleko, tak jsem si vypomohl základem od jednicky na trhu Hausu Shokuhin Kabushiki-gaisha a tzv. “Karé Raisu” jsem si za pomoci dvou brambor, mrkve, půl kila masa a čtyř cibuli udelal. V návodu samozrejme dostanete i instruktaz, jak správně mate nakrajet zeleninu. Jak jinak.

    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    KOCHANSKA_CH: děkuju
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    ANDREJKA: Lepí místo lepku.
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    KOCHANSKA_CH: jakou úlohu má v těstě psyllium?
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SAMOUT: prave ne, neni to fried, to jsem nasla hodne receptu, zkusim to metofou pokus/ omxl, nalozim do podmasli se soli, peprem a citronem a dam pect na mrizku, uvidime:D
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Vepřové s rozmarýnem a rýží, posypané naklíčenou vojtěškou.

    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    SARAJ: Mozna myslis tohle, moc dobra vec POHODAVOLE.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Jdi si pro radu, kdysi jsem nekde videla recept - kure nalozene v podmasli, pecene na mrizce a vypadalo to luxusne, je mi jasne, ze tam bude sul, ale premyslim, nas nejakym dalsim korenim. Neznáte nekdo?
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    KOCHANSKA_CH: aha. Diky, to by me vubec nenapadlo.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    SHUKI: Nejsou to tenké pláty, ale vlila jsem těsto do formy ve vyšší vrstvě, z toho pak krájím kostky.
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    KOCHANSKA_CH: grusetky znam, ale to na fotce vypada dost jinak :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam