úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
KASUMI
---
---
14:09:21 13.6.2021
+2
MOODYCAT
: Jezis dala bych si dobrou. Nebo borsc.. mmmm
SARAJ
---
---
13:49:56 13.6.2021
MRTVEJ
: hele, nechces jit prudit jinam?
MRTVEJ
---
---
13:47:04 13.6.2021
1 odpověď
tyve skvarky za 300 :o)
za to uz je uherak ne ? :o)
SARAJ
---
---
13:40:38 13.6.2021
+14
Ja jsem byla dnes pohostena a oh lala, citronove kure a br.kase.
DEVIL
---
---
13:27:05 13.6.2021
+1
JAJITA
: no ja nevim, asi budu znit jak teta katerina, ale jaky si je vyskvaris, takovy je mas a sadlo jakbysmet...
JAJITA
---
---
13:20:51 13.6.2021
1 odpověď
DEVIL
: Kupuju škvarky za 277Kč/kg, jsou luxusní,. Z žádné zabíjačky, natož doma vyškvařené, jsem tak dobré nikdy nejedla. Navíc, sehnat dnes pěkné sádlo je trochu problém ;-)
MOODYCAT
---
---
12:52:21 13.6.2021
1 odpověď
+23
Zelnacka.
SARAJ
---
---
12:42:17 13.6.2021
+4
DEVIL
: rozumim a ano, je to levnejsi cesta, nicmene skvarit se mi ted nechce a na jednu pomazanku to dam:)
DEVIL
---
---
12:39:51 13.6.2021
2 odpovědi
SARAJ
: toz promin, nemyslel sem to burkharsky, chtel sem te jen usetrit zbytecnych nakladu. kdyz sem koukal ze skvarky stojej kolem 180 kc/g a sadlo 130 kc/g tak sem tim jako chtel rict, ze to zvladnes doma a za pakatel...
APRILMOUSE
---
---
12:36:22 13.6.2021
+15
Dostala jsem čerstvého kapříka, tak pomazat pestem z podivného česneku a šup s ním do trouby. K tomu šťouchané brambory a zbytek kapusty a raného zelí na pánvi na másle k tomu. Olizujem se až za ušima :)
SARAJ
---
---
12:18:44 13.6.2021
1 odpověď
DEVIL
: toz diky za radu:D
DEVIL
---
---
12:13:31 13.6.2021
1 odpověď
SARAJ
: vyskvarit skvarky, to snad doma dokaze kazdej, ne? to je uplne to nejnizsi, co se da s orezem delat ne? a este jako byprodukt budes mit doma sadlo a tim padme na cem smazit a usetris za maslo
SARAJ
---
---
10:50:29 13.6.2021
1 odpověď
+1
KASUMI
: vypada luxusne, nicmene jet z Nusli do Sestajovic pro skvarky je overkill:D nicmene ukladam a pri jizde okolo se rada zastavim;)
Mne napadlo, ze na Kubani maji stanek s veprovym z farmy, panenka byla luxusni, krkovice taky, zkusim jeste je!
KASUMI
---
---
10:11:04 13.6.2021
1 odpověď
SARAJ
: My bereme v sestajkach u reznika
-ŘEZNÍK•UZENÁŘ | to nejlepší z Valašska
https://reznikuzenar.cz
KOCHANSKA_CH
---
---
15:58:16 12.6.2021
+20
Páteční ryba v sobotu. Tuňák s hrabětickým chřestem a holandskou omáčkou s vínem a šalvějí. A celerový krém s dýňovýmy jádry a dýňovým olejem.
NAGASAWA
---
---
21:11:49 11.6.2021
+2
KOCHANSKA_CH
: jj z Brna rozjeli pobočku i na Jiřáku v Praze
KOCHANSKA_CH
---
---
21:10:59 11.6.2021
1 odpověď
NAGASAWA
: Mikrofarma je aj v Prase?
SARAJ
---
---
20:46:39 11.6.2021
ILLUZE
: trosku z ruky, ale pisu si;)
NAGASAWA
: !! Vidis, tam jsem nebyla dlouho, dik:)
NAGASAWA
---
---
20:27:34 11.6.2021
2 odpovědi
SARAJ
: Zkus Mikrofarmu. Tam mají sem tam škvarky z přeštíka
ILLUZE
---
---
20:27:19 11.6.2021
1 odpověď
+1
SARAJ
: Záleží, kde to máš blíž ,-)
Nám jely z řeznictví na Štrossmayeráku.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam