• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Páteční losos přes celej talíř. S cuketou, salátem a smetanovými žampiony s koprem.

    SADY
    SADY --- ---
    MUTHA: naopak, funguje to jak s horkym cajem, paliva jidla jsou na vedra top, protoze telo se po nich ochlazuje
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MUTHA: A já měl za to, že tohle je přesně počasí na pikantní horký cokoliv. Proč by to jinak celá jižní a jihovýchodní Asie jedla? :-)
    MUTHA
    MUTHA --- ---
    tohle fakt neni pocasi na pikantni horkou polivku, ale akorat mi dozralo kimchi a dostal sem na ni hroznou chut - kimchi jjigae z ancovickovyho vyvaru s buckem a tofu

    N_I
    N_I --- ---
    nemel sem dobre fazole jen z billy smes a sef koupil divnou placku..ale i tak to bylo fajn....napln jeste smes rizota ze vcera co se moc nepovedlo.a mela to bejt cina.....nejlepsi z toho bylo pico de gallo a ta mango omacka...
    limo limetovy a kefir z tej houby,,,,klicky redkvicek..jen tak...taky se to k tomu nehodi..ale co..:)

    N_I
    N_I --- ---
    BARA_ONLY_ONE: hele co by se stalo? bylo by to famozni...mozna tehle sorbet / ono to bylo dost sorbetovy/ namichat pak i treba s tim proseccem tak s tim jdu uz rovnou za forejtem do entree..:)
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    KURE: dělala jsem z kukuřičné kaše. A tímto taky děkuji id acidqa za inspiraci.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    KURE: bude to neco jinyho, ale taky to bude dobry!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KURE: asi jakákoliv obilná kaše, jen To bude hrubší struktura.
    KURE
    KURE --- ---
    MAR_TINA:
    ACIDQA: myslite že by to šlo udělat i z něčeho jinýho než krupice? třeba ovesná kaše?
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    MAR_TINA: diky za pripomenuti, ze mam doma krupici a kilo tvarohu!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    díky ACIDQA za připomenutí, že existuje krupicové flameri.

    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    N_I: Zajímalo by mě, co by se stalo, kdybys to zmrazil, smíchal s tequilou, triple sec, limetkovou šťávou, hromadou ledu, a pak rozmixoval.
    N_I
    N_I --- ---
    zase bez foto...ale natrhal sem u rodicu tresne..a nikdo to moc nechtel....bylo mi lito to vyhodit...tak sem zbytek probral...spatny vyhodil a ze zbytek sem vypeckoval...pridal pomerancovou stavu...taky byl uz jetej ten orange..lzici cukru...vse hodne promixoval...udelal z toho nanuky doma pro dceru do formicek treba 16ks...a v praci misto ledu do takovych te velkych koulo ledo kostek...:)

    ted jsme to snedli. v praci....a teda na naplavce bych to mohl hipsterum asi za kilo prodat uplne cajk...
    mlask...
    WERKA
    WERKA --- ---
    Nějak se mi ty tvarohové noky v jahodách ztratily :).

    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    V těchto dnech jím spíše frozen margarity. Nejvíc mě baví mango, ale melounová je taky super.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    JAJITA: Kočanská strávila pátek na motorce a né v kuchyni, tak jindy. :-)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    BAAL: Mnam na limonadach San Pelehrino trosku ujizdim

    Monroe: jak uz tu zaznelo, vylluhuj si kvety ibisku, muzes i udelat teply caj a vychladit, je to skvele nakysly a perfektne osvezujici, pripadne cold brew z kavy, jen nameles kavu na hrubo a pres noc vylouhujes, to se pak da taky pit s tim tonikem
    BAAL
    BAAL --- ---
    MONROE: Bud v klidu, jajita si da studeny hadr na hlavu a zavladne na svete mir

    JAJITA
    JAJITA --- ---
    MONROE: Díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam