• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Delal jsem prvne borsc a byl top!

    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    KOZINA: http://www.kublanka.cz/slane-peceni/pita_chleb

    Poznamka pro příště, dat vyvalene placky kynout na plechy (vic plechu) a stridat plechy v troube. Pri prendavani placek z linky na plech se natahnou a nenafouknou :-) tu tloustku potreba hlidat, tenka mista to pokazí.
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    APRILMOUSE: recept prosím!
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    .. a taky jsem se poprvé pokusila upéct pita chléb, jsem teda dost nadšena :) sice ještě je potřeba drobnosti doladit, ale tohle bude stopro stálice! :)

    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    fakt to milujem :D všichni bez rozdílu :)

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Zbytek vepřové pečeně prohřátý s domácí barbecue omáčkou podle Grusovky, kedlubnové nudle, řepa s červenou cibulí a slunečnicí.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    CMLKA: V Nevadě, Arizoně, Coloradu, Utahu...
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    KOCHANSKA_CH: A kde s tim vsim varili??
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    A takováhle krásná omeleta na mne včera čekala ráno od muže...

    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Nojo a jak byly ty deštivé dny, tak kotel zelňačky 👌

    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Snidane, krupicanda s tvarohem, halloumi burger se zbytkem avokadovy salsy od snidane (dobry!:), cesnekovy kure na houbach s zerve (taky furt dobry! :)

    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GRANTORINO: jej, teď mi došlo, že jsme tam nedali tu jarní cibulku, takže nic... U nás je furt co vylepšovat ehm.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Konečně domácí jídlo po dovolené, bez glutamátu, škrobového slizu, sójové omáčky, kukuřičného sirupu, cukru a přepáleného rafinovaného rostlinného tuku. :-)
    Hřeben z vepřové pečeně, listová kapusta ze zahrady, mrkev na přepuštěném másle a pečená brambora. Omáčka z cibule pod masem, výpeku a dijonské hořčice.

    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Vídeňský bramborový salát s kuřecí roládou.. Brambory jspu trochu víc, takže do kaše. Příště je budeme míň vařit :)

    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Jalapenos varka :)



    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    GEISHA: tenhle je epicky dobrej :-)
    XAJA
    XAJA --- ---
    MAR_TINA: a do tretice hruskovy kompot s feferonkou/cili paprickou do kazdeho pohara. plus obligatny klincek, kusok skorice a badyanu.
    XAJA
    XAJA --- ---
    MAR_TINA: a uplne jednoduchy, len neviem, ako to ma s mrazenim: na tenko vyvalat listkove cesto, cele pokryt tenkymi platkami hrusiek, zasypat lyzicou cukru a mandlovymi lupienkami. pred dopecenim zaliat slanym karamelom (upaleny cukor, maslo, 33% smotana, trochu soli).
    XAJA
    XAJA --- ---
    MAR_TINA: ususit, pomliet s rumom, aka plnka na frgale, ktora je super aj bez frgalov:)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GEISHA: českou poštou ? :) chceš to kvasit nebo co
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam