• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    N_I
    N_I --- ---
    ok, díky...:(moc nevim co s těmi zbytky...kdyby někoho napadlo...je mi líto to vyhodit...
    S2FI
    S2FI --- ---
    N_I
    N_I --- ---
    + prosim klidne dva tri lidi....nekdo mi tu odpovidal na to esli nori rasu ze sushi muzu dat do wakame salatu..ale zda se sem mel v ignoru a stale nevim...netusite nekdo dalsi esli to je ok? a pujde to? nebo musi na to byt special rasa primo do wakame?
    N_I
    N_I --- ---
    v úterý sem zrobil vege kari, dnes dojidam a jeste sem dnes vytahnul klicky...cerstve...

    ACID
    ACID --- ---
    Rukola, polníček, cherry rajčata, oliváč, balzamiko, flank

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Uzené z žeber na vývar, mačkaný hrách s cibulí a česnekem, hrachové výhony.

    N_I
    N_I --- ---
    s kolegou jsme dnes zrobili jakoby predvanocni setkani nasi firmy kery jsme nestihli

    vysoky rostenec angus ze sobotky, praktika chleba, fazolky s pancettou, pecena zelenina a papricky, omacka se zeleneho pepre, mango omacka zachs pesto, kokosova voda fountain of youth, polníček a oliváč z andalusie +balsamicco

    nejvic teda bylo jen chleba a stava z masa...och + vune...

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    FRENNET: Obyčejnou z Lidl e-shopu.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    KOCHANSKA_CH: Valuovacku mas jakou? Pls?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    KASUMI: V lázni byly tři balíky, krom rolády i 2x menší krůtí prso s rozmarýnem. Teplota 64°C, délka ohřevu 8 hodin, pokud si vzpomínám dobře.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KOCHANSKA_CH: jak dlouho a na kolik to bylo v SV?
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    OLIII: Nech sa páči :)

    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    MAR_TINA: luxus!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Daněk upravený jako bourguignon.

    OLIII
    OLIII --- ---
    MART1NKA: Mmm, ančovičky! Tak to prosím recept ;)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Ančovičkové twists zo škandinávskej kuchařky na silvestrovskú návštevu.

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    KEMENTARI: Maso bez zahušťování ,-)

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    KEMENTARI: No, u nás moc omáčky nejedou, ale guláš je prostě o dlouhém tažení (zlatý pomalý hrnec nebo ho na plotně táhnu cca 4 hod.), kdysi jsem zahušťovala chlebem. Paní Vojtová mne naučila na kukuřičný škrob.
    Ale většinou je u nás guláš hlavně o mase a ne o omáčce - proto k němu dělám bramboráky a ne knedlíky.
    Když dělám krůtí, tak rozmixuji výpeček se zeleninou, kterou s masem rovnou peču.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam