• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    APPU
    APPU --- ---
    Z_RYBY_KOST: jako milovník pizzy a všech alternativ slaných koláčů děkuju :))
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    APPU: zbytek těsta zabydlím v lednici a druhý den rozválím na plech, přidám oblíbené ingredience jako na pizzu a upeču, takže je to taková freestyle verze slaného koláče.
    Uznávám, že to není nic extra nápaditého, ale udělám tak rychlou večeři a zužitkuji různé přebytky.
    APPU
    APPU --- ---
    Nemáte někdo prosím tip co s těstem na langoše ? Když už se do nich pustim snim dva a tim končim :D
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Víkendové langoše a na večeři bagety s avokádem.

    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    MAR_TINA: bochanek je testo z luciny (maslo, lucina, HM - od vseho stejne, cca ctvrt kila + dva zloutky) - vyvalet nahladko a tenko.

    Dovnitr jsem jen opekla houby na masle, pepr, cesnek, symbolicky sul, zakapnout citronem, pridat listovej spenat a stahnout rovnou z plotny. Pridala jsem cerstvej kozi. Asi by slo neco jako kozi mandava nebo zerve. Vychladnout a plnit.) Potrit vejcem a pect.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    DEVIL: 🖤 jo, peceny. Nedavam majonezu. Cca dve hodky v bilym jogurtu a koreni (davam sladkou papriku, cesnekovej prasek, chilli, pepr), pak cornflakes a rovnou na plech. Solim az na plechu. Kdyz nezapomenu, striknu trochu oleje. Kdyz zapomenu, nic se nedeje.
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    ACIDQA: no teda! tebe mit doma... vsechno krasny. kure je peceny obaleny - majoneza + corn flakes?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Další Ottolengiho salát doprovázený roastbeefem. A kdy jste naposledy měli rýžový nákyp?

    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Hokus pokus, ale stál za to ;)

    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ACIDQA: krásný je to všechno. Podělíš se o postup na bochanek?
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Konecne jsem mela buddyho na snidani :)

    Domaci uho nejvic nejlepsi! Miluju uz dalece pres 30 let! :) a ten bochanek se spenatem, houbama a kozim syrem miluju odted. (Vedle kure v kukurici, jeden plech v troube a porad to nekdo chce. Je to zavislost.)

    Zbytek taky v poradku.

    BAAL
    BAAL --- ---
    #holkanavdavani dneska na výletě do japonska:) Těsto mají ve vietnamském krámku pod kavárnou šlágr ve vršovicích, kdyby ho někdo hledal:)

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Hovězí na žampionech z CrockPotu s konjak rýží.

    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    PRAASHEK: od babci, na smetaně :-)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    APRILMOUSE: od babči na smetaně?
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    GENEVIEVE: Vařená řepa, olivový olej, balsamico, opražená slunečnica, vlašáky, pekany či jiný libovolný ořech. Když je čerstvý lupení (baby, špenát, rukola a pod.), tak se, před podáváním, dá do salátu přidat pro svěžest a barvu.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    KOCHANSKA_CH: a co něm je? Mám tu plonkovou řepu:D
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    ANYSA: Ano, vyrábím jich větší množství předem, vydrží v lednici. Ten z červené řepy ale mizí podezřele rychle. :-)
    ANYSA
    ANYSA --- ---
    KOCHANSKA_CH: Na jak dlouho ti vydrží ty "saláty"? Že jich máš vždycky víc najednou na talíři. Děláš jich víc naráz třeba na tři čtyři dny?
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Karel III. měl v Německu kapra včera, my dnes. :-)
    Grilovaný kapr z horkovzušné fritézy.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam