• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    XAJA
    XAJA --- ---
    GENEVIEVE: cestovina sa pretlaca lisom. hlavice su bud z bronzu alebo ocelove (s teflonovou vrstvou). ocel umoznuje rychlejsiu vyrobu, dlho vydrzi, pre vyrobu plus. bronzom sa to tlaci pomalsie, rychlejsie sa opotrebuje. z ocelovych lisov vyjde dokonale hladka cestovina, bronz zanechava povrch drsny.

    a proste to, s cim cestovinu zamiesas, lepsie ulpie na "bronzovom" povrchu.

    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    GENEVIEVE: Mají mít hrubší a poréznější povrch, takže se na ně lépe chytá omáčka.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    XAJA: ze zvědavosti, proč je bronz zajímavý?
    XAJA
    XAJA --- ---
    SPIKE411: super, dik.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    XAJA: Billa Premium

    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    KOCHANSKA_CH: slanina a podlit vodou ;) nikdy jsem krepelku nevysusila, takze asi dobry :)
    XAJA
    XAJA --- ---
    trochu som odvykla nakupom v supermarketoch, plus je zajtra nedela, tak sa mi nechce robit nakupna tour.

    prosim, prosim, mate niekto prehlad, ci drzi niektory z tych beznych (mam este v dojazdovej vzdialenosti billu, tesco a lidl) kvalitnejsie cestoviny? myslim tlacene cez bronz (trafilata al bronzo)? v kauflande som bola a mali la molisanu, ale len vrtule, potrebujem spagety.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    ACIDQA: Krása, křepelka je aj u mě v plánu. Slanina ochrání před vysušením dobře?
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    A ze nemam rada kusy zeleniny a maso ve vyvaru je asi zrejmy, zejo.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Krepelka v zachran jidlo za necely pade, si o ni dnesni slavnostni den vylozene rikal.

    Nadivana krepelka, nadivka, kureci vyvar a batatovo bramborova kase. Jen se teda, svine klouzava, pri peceni docela svlikla ze slaninovyho kabatu!

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Jsem už stará hlava děravá, úplně jsem zapomněla, že mám v lednici italskou kytku. Artyčoky na másle.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Žampionová s listy kavkazského špenátu ráno trhaného.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Pomalu a dlouho pečená vepřová kýta z prasete od chovatelky za Brnem, blanšírovaná kapusta prohřátá se spoustou do zlata opečené cibule a s mladým česnekem.

    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Topinku z konzumního, krájeného, chleba, namazanou máslem a se solí. A k tomu mokao, vlažné tak, že na něm člověk udrží ruku.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    BAAL: Ts, a ze mě někteří omdlévali, že to leju do marmelád :-D
    FAITH
    FAITH --- ---
    ZANNA: Pripadne sa da v lidli kupit ich lacnejsia verzia s nazvom Aperitivo. Od Crodina takmer na nerozoznanie.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    My jsme honem ještě dojídali kachny z mrazáku, než bude moc teplo. A už to teda moc nesedlo, je to zimní jídlo.

    ZANNA
    ZANNA --- ---
    BAAL: Věřím. Tak jsem loni objevila na chvilku :-) Crodino. Servírovaný jako Aperol, na sluníčku, hlava si ani nevšimla, že je to nealko :-)
    BAAL
    BAAL --- ---
    ZANNA: to si jen myslíš, ještě jednou od nějaké servirky uslyším: "máme pomelo grep" tak ji ubodám příborem.
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    BAAL: Tak takhle abstinovat umím taky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam