úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
ARMADA
---
---
19:32:18 20.5.2023
FRENNET
: vše pod hladinou - nechytá se plíseň, množí se křís
FRENNET
---
---
19:29:18 20.5.2023
1 odpověď
ARMADA
: Mas je malo zedníci nádobu, nebo se tam nejak dostává vzduch. A mas vse ponořené pod hladinu? Nemas v naložené zelenině vzduch? Solný nálev nejlepe 1-2% roztok.
FAT
---
---
9:50:42 19.5.2023
+4
1KA
: Moc hezky výtvarně ztvárněná nuda. A určitě i chutně.
;-)
1KA
---
---
8:06:58 19.5.2023
1 odpověď
+37
Syn mi chtěl udělat radost. Prý se nudil ;)
JAJITA
---
---
20:19:24 16.5.2023
+1
FAT
: Díky
FAT
---
---
20:13:58 16.5.2023
1 odpověď
JAJITA
: Mám jen klasiku z Lidlu, takže tak jak to umí maximálně.
😉
JAJITA
---
---
20:11:12 16.5.2023
1 odpověď
FAT
: Jak moc jsi vakuoval? Moje pár měsíců stará vakuovačka umí několik úrovní, tak jestli to k něčemu bude.
FAT
---
---
18:53:47 16.5.2023
Našel jsem ten recept od Zuzkaou
[ZUZKAOU @ Kvašení a kysání -chováme miliardy domácích mazlíčků]
ARMADA
---
---
18:41:41 16.5.2023
1 odpověď
+1
KOCHANSKA_CH
: kuju. já se držím kolem 2%, tak maličko přisypu :)
KOCHANSKA_CH
---
---
18:40:59 16.5.2023
1 odpověď
+1
ARMADA
: ...sůl v množství 1-3 g na 100 g celkového obsahu (zeleniny i vody).
Recept: Kvašené ředkvičky (ze Svěží kuchařky) | od Lucky Grusové
https://paleosnadno.cz/recept/kvasene-redkvicky-ze-svezi-kucharky/
ARMADA
---
---
18:24:01 16.5.2023
1 odpověď
KOCHANSKA_CH
: kolik soli? mně se tam dělá křís a .. ale jinak jsou dobré :)
a ještě mrkev - do obložených chlebů s trhaným masem nebo sekanou je to labůž :)
FAT
---
---
18:00:33 16.5.2023
KOCHANSKA_CH
: Jo, jo. V teple. Snad někde u Zuzkyou v tom Kvašení či jak se to jmenuje.
KOCHANSKA_CH
---
---
17:59:13 16.5.2023
1 odpověď
FAT
: 14 dní v teple? Taky zajímavá metoda. Já se spolehla na vyzkoušené postupy Grusovky z Paleosnadno.
FAT
---
---
17:58:01 16.5.2023
3 odpovědi
+3
KOCHANSKA_CH
: Nevím kde to bylo, ale dělal jsem to tak, že jsem ředkvičky umyl, osušil, nakrájel na větší kusy, prosolil a zavakuoval. A nechal asi 14 dní být. Normální mléčné kvašení a zajímavá chuť.
KOCHANSKA_CH
---
---
17:50:02 16.5.2023
2 odpovědi
+11
Pokus o kvas ředkviček dopadl dobře. Fskutečnosti nejsou tak oranžové, spíš růžové. :-)
ACID
---
---
22:46:57 15.5.2023
+10
BERUSKA_CA
---
---
21:49:33 14.5.2023
+11
GEISHA
: Tady cely recept. Doporucuju dat vic vanikoveho aroma do pudinku:
🤩Il Dolce della Nonna😍In soli 5 minuti ! Mangio e piango di gioia .....!!!!
https://youtu.be/4JDb4O2exkI
BERUSKA_CA
---
---
18:45:20 14.5.2023
+1
KOCHANSKA_CH
: Od tebe to obzvlast potesi!
KOCHANSKA_CH
---
---
18:42:11 14.5.2023
1 odpověď
+1
BERUSKA_CA
: Ten se ti povedl!
BERUSKA_CA
---
---
15:29:45 14.5.2023
+13
Pizza2 s houbami
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam