• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    PRP: Myslíš ten můj?
    Základ používám tento https://cookidoo.cz/recipes/recipe/cs/r775773 , jen s 2 banány a 1 uzrálou hruškou, plus 2 lžíce máku.
    PRP
    PRP --- ---
    Můžu poprosit o recept na ten bananovo hruskový chlebíček s makem?
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Já dnes domácí sekanou a brkaši, ale nestihla jsem vyfotit :D jen vývar s kadeřávkem, který mi stihl ve skleníku znovu obrazit ;)

    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Hm, u nás kachna, ale nestihla jsem ji vyfotit 😁
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Nedělní nuda, brkaše a řízek. Ale ředkvičková salza, ta udělala oběd o moc lepší.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Jelení, velmi dlouho tažený, guláš na sobotu pro kamarády, ti ho měli s karlovarským knedlíkem.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    V pátek byl filet z růžového pstruha se smetanovým pórkem.

    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAR_TINA: ta miska není miniatura. Vyrostly mi velký jalapena.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Pomazánka.

    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    A pomazánka.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    KOCHANSKA_CH: Ty jo, jak se mi to povedlo? :-))
    Jj, kapustičky.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    ILLUZE: Čtu brokolice, vidím kapustky? :-D
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    MAR_TINA: mňam!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Už je to tady. Pečená dýně, cottage, kanárská omáčka mojo rocho.

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Pórkový krém s krutónky.
    Dnes zapečená brokolice s brambory, česnekem a sýrem

    XAJA
    XAJA --- ---
    KOCHANSKA_CH: je to parada, len... nie je to privarok:)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Jíme sestřina dobytčata ve tvaru klobás. K nim ostrý čočkový prívarok s indickým šmrncem.

    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    Dcera chtela uvarit na nedeli pro oslika z Krety neco ceskeho, tak padla volba na svickovou :)

    Celkem jsem s ni pohral, takze z hoveziho vyvaru, hromada fest opecene zeleniny. Smetany je tam jen kapka. A vratil jsem se k drobnemu zahusteni moukou. Hned ze startu po opeceni zeleniny pridam cca 1 lzici mouky. Omacka je mnohem hladsi, ma krasnou kremovou strukturu.

    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    MAR_TINA: když vidím tu vařenou brokolici, tak žena jí dělala v pondělí a namaceli jsme ji do omáčky ze sojovky. Nenapadlo by mě to, ale chutnalo to dost dobře.
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    RUTHLESS: Nějakou dobu mi to zrálo. A po poslední náloži fotek již nemám nejmenších pochyb!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam