• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    _ANT_: Vy už máte stromeček? Sakryš, musim přidat :D
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    SPIKE411: děkuju
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    ANDREJKA:
    jerusalem artichoke skin edible - Hledat Googlem
    https://www.google.com/search?q=jerusalem+artichoke+skin+edible

    An alternative to potatoes: loaded jerusalem artichoke skins – recipe | Food | The Guardian
    https://www.theguardian.com/food/2020/feb/29/an-alternative-to-potatoes-loaded-jerusalem-artichoke-skins-recipe
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    da se topinambur jíst i se slupkou (pečený, nebo rozmixovany v polévce)?
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    _ANT_: *dik
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    LYNCH: Duk, delali jsme dneska 12 litru, pulku vegan, pulku s mrazenejma mini krevetama. Ted jeste, aby to nechytlo plisen (nechytne!) a za dva tejdny to bude totalne k sezrani.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    KATIA: to byl humor::)
    pěkný to máš!
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    LYNCH: skoro
    KATIA
    KATIA --- ---
    LYNCH: Jaká osoba nepozná kimči? ;-)
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    _ANT_: nakládaná chobotnice?
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    JUPIII: Je to otázka na mne? :)

    Je to jen listové těsto s Nutellou ,-)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    KOCHANSKA_CH: já bych k Tobě děsně ráda chodila na obědy!
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Včera mi chyběl spolustolovník, tak je páteční ryba dnes. Pošírovaný kranas americký, jogurtový dip a zelenina blanšírovaná al dente a prohozená na přepuštěném másle s trochou česneku.
    Na zahřátí prostá česnečka.

    JUPIII
    JUPIII --- ---
    To vypadá skvěle. Z čeho je to upečené?
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Jak konečně přilákat starší dceru k troubě ,-)
    Blbinky z Instagramu, ty by šly ,-)

    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    KOCHANSKA_CH: paráda
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    KOCHANSKA_CH: fuuuuuu
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Věčná otázka - co s masem z vývaru. Obrané, hodně měkké kuřecí jsem nasekala a s kouskem uzeného, vajcem a listopadovou jarní cibulkou a zpracovala do karbenátků. Oválela jsem je v troše LSD a usmežila v sádle. Hodily se k pórkové smetanové omáčce s parmezánem. Muž k tomu fasoval noky, já si orestovala ředkev.

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Jen odbočím, ale páni, ta je dobrá :))

    Je to občas i o práci s vrtačkou, říká Češka, která se svým hororovým dortem vyhrála mezinárodní soutěž - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/zena-styl-je-to-obcas-i-o-praci-s-vrtackou-rika-ceska-ktera-se-svym-hororovym-dortem-vyhrala-mezinarodni-soutez-40451566#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam