• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Brynza je výrazná, tak je dobré ju roztopit se smetanou a lučinou. Část omáčky dám stranou, do zbytku nasypu pořádnou dávku kopru, provařím. Bylo potřeba i dosladit. Omáčku, co jsem měla stranou, rozmixuju s čerstvým koprem, přidám do hrnce a už jen prohřeju. Výsledek to osvěží a zůstane pěkná barva. Se sladkou dyňou se to krásně fungovalo.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    FRENNET: ramen vypada famozne.
    KOCHANSKA_CH: ta omacka se tvori jak?
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Páteční candát na másle v papilotě. Přílohou rostlinné barvivo antokyan - beluga, červaná cibule a řepa.

    VELCORO
    VELCORO --- ---
    Véča

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Špikovaná hovězí pečeně z CrockPotu, brynzová omáčka s koprem a máslová dyňa.

    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Ramen a domácí makový a rohlíky. Mame v praci moc prace a ja jsem ve stresu a to pak rada pecu. Vse děláno poprvé a myslim, ze to asi vyslo :)

    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Limeta uvařila pórkový krém a kapustové karbanátky s bramborovou kaší. Bohužel jsem nevyfotil. Tak snad jen mé housky k polévce.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MAR_TINA: Pardon. :-)
    On se mi ten páteční losos trochu rozpadl. ještě teda byl zahřívací krém z celeru a pastináku s opečenou šunkou, slunečnicí a sýrem.

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Dnes smaženky s hranolky z batátu a červené řepy, se salátem s dipem

    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Nikdo nevaří? A kde je páteční ryba?
    U nás oběd a cheesecaky bez sušenky.

    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Donutila jsem různými podlými triky dozrát poslední papriky a ještě vyšlo na lečo.

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    GEISHA: V základu to je tento chleba https://cookidoo.cz/recipes/recipe/cs/r806954 , jen jsem si ho trochu upravila - nejedu na mletí zrní, prostě kombinuji mouku podle toho, co mám v kuchyni, chleba byl nejen se slunečnicí, ale i dýňovými semínky, nahoře posypaný směsí sezamových semínek. Nevejde se ti do klasické formy na srnčí hřbet - pokud nemáš větší formu, uprav si množství mouky a vody

    FRENNET: také upravený recept z https://cookidoo.cz/recipes/recipe/cs/r70203 - rohlíky naplníš plátkem šunky a plátkem sýru, potřeš rozšlehaným vajíčkem (pozor, je potřeba snížit teplotu na 200 stupňů) a posypeš sezamem
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    ILLUZE: Tady poprosím recept :)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Jo a jedna večeře ,-) rohlíky plněné šunkou a sýrem, samozřejmě jsme je sežrali ještě horké.

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Dnes zapečené noky. Až mi bylo líto, že na mne na večeři nezbylo. Zhojila jsem se na chlebu ,-)

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Maso Klouda buřtguláš, za přispění CrockPotu.

    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    DR_NIKITA: To je u nasich, maj stromek od 1.12., coz sice moc nechapu, ale asi mi to je fuk :)) My tradicne stromek zdobime az na stedrej den.
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    _ANT_: Vy už máte stromeček? Sakryš, musim přidat :D
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    SPIKE411: děkuju
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    ANDREJKA:
    jerusalem artichoke skin edible - Hledat Googlem
    https://www.google.com/search?q=jerusalem+artichoke+skin+edible

    An alternative to potatoes: loaded jerusalem artichoke skins – recipe | Food | The Guardian
    https://www.theguardian.com/food/2020/feb/29/an-alternative-to-potatoes-loaded-jerusalem-artichoke-skins-recipe
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam