• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    KAREN
    KAREN --- ---
    RUTHLESS: V podstatě jako bych dělala kuře na paprice - živočišněj protein vyměním za rostlinnej.
    Cizrnu vařím zvlášť, pak to nějak "splácám", doladím smetanou (můžeš rostlinnou, samozřejmě)... Příloha obvykle rýže.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    KOCHANSKA_CH: presne tak. Drzim to uz par let (zacal jsem kvuli zdravi) a je to fakt desne prima.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    KAREN: jak to delas? cizrnu miluju
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    RUTHLESS: Předvelikonoční?
    KAREN
    KAREN --- ---
    RUTHLESS: Cizrna na paprice ftw.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    RUTHLESS: Ceka me ted pust od pristiho tydne. Tak vlastne asi budu zkouset ruzny veci na paprice (mimochodem, kvetak na paprice bylo jedno z nejlepcich jidel, ktery jsem kdy jedl v Lokale v Dlouhy)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Opičím se po Acidce. Fskutečnosti jsem, na bezmasý čtvrtek, měla hlívový paprikáš v plánu už dýl, ale včera jsem byla pro čerstvou krabicu biohub v pěstírně, tak jsem ho večer uvařila, aby se zaležel. :-)

    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Cokoli na paprice je super, miluju to. Dovedl bych si predtavit i treba pecenej celer na paprice.
    FIDA
    FIDA --- ---
    ACIDQA: to jsem byla já!:)
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    ACIDQA: Já to sice nebyla (v poště), ale ten recept na pomazánku bych taky uvítala. Máš to všechno krásný (vždycky)!
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    ACIDQA: takto presne delam houby: Klouzek slicny

    se kteryma si vetsina houbaru a kucharek houbaru nevi moc rady a ma ho za podradnou houby s poznamkou: "trochu pouze do smesi s jinymi houbami"
    ...
    Jako a la kure na paprice je naprosto uzasny! obcas do nej pridam i par kousku kurete a i pak jsou ty klouzci v omacce stale premiantem pokrmu. :O)

    LYNCH
    LYNCH --- ---
    DEVIL: nikdy jsem o tom neslyšel haha
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    DEVIL: ja si zas dost dlouho myslela, ze na Vanoce ji KAZDEJ klobasu a videnskej bramborovej salat. :)
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    ACIDQA: celer zmrdkev jabko pomazanku delala mama jako falesnej 'ala humr' kazdy vanoce. myslel sem si, ze to tak dela na vanoce kazdej v cechach neco jako rybi polivka a kapr...
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Nekomu jsem v poste slibila recept az doridim a omylem si to smazala. :( (anop, jsem ten typ podclovek, co si nepamatuje jmena) Pripomen se mi, prosim! ;)

    Hliva na paprice je fakt super! Ale nejvic super je ta pomazanka z celeru, jabka a mrkve. Proc mi to nikdo nerekl?!

    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    ILLUZE: a podle jakého receptu?
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    A něco z minulého týdne - bagety budu zapékat už jen ve fritéze - s vejci a chedarem. Chutnalo to luxusně, krásně to vyběhlo nahoru.

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Borůvkovoangreštová bublanina, dál vyžíráme mrazák.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    ACIDQA: Hlívový paprikáš podle Grusovky taky plánuju, příští týden asi obdržím další předplacenou krabicu hub.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    BAAL: cuketa, lilek, zampiony - ty si pecu na panvi, dva druhy mrkve, ty davam na tenko syrovy, to teplo je zmekne akorat na krupavo. Hodne vyhonku z redkvicky, koriandr a thajskou bazalku. Sezam.

    Hlivu jsem opekla na sezamovym oleji s trochou chilli a citronovy travy, limet a rybi omacky. Mam ji rada krupkavou zvrchu.

    Hodila by se asi paprika, ale tu nezeru. Stejne tak s cibuli. :)

    Dneska mam v planu hlivu ala kure na paprice, kdyby te to tahlo ke klasice.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam