• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    I zdravé jídlo umí být opravdu chutné - aneb Receptář těch, co si jídla užíváme -:)
    Vítány fotky, recepty, tipy na stravování.
    rozbalit záhlaví
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    APRILMOUSE: Myslíš tu červenou hlávku s italským jménem, co se blbě hledá na samoobslužné pokladně? :-)

    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    FERRYH: tyhle houby jsou moje topky, a nejlepší jsou v rizotu:)

    a když už jsme u toho rizota, tak v Lidlu na mě zajukala červená listová čekanka, takže... mňam :) čekankové rizoto dneska.

    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    RUTHLESS: Však voni ale nejsou papeženec a jedou to ze zdravotních důvodů, ne? Zas maj pak po zbytek roku frei :)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    DOCKINEZ: tak ja to drzim ciste 46 dni. komplet. i nedele.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Když jsem držel velikonoční půst poprvé, nikdo mi neřekl, že půst od masa je akorát v pátek a ve středu. Já to držel durch po všechny dny, samozřejmě kromě nedělí, kdy slušný papeženec naopak hledí půst nedržet.

    Ke konci jsem měl pocit, že mi na zádech začínají růst šupiny.
    KAREN
    KAREN --- ---
    KOCHANSKA_CH: To zní celkem náročně, tak snad to má kýžený výsledky .)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    RUTHLESS: Su z katolické rodiny, je mi to jasný. :-)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    KOCHANSKA_CH: jako takhle, todle je masovej pust, aby bylo jasno, ne ze 46 dni nejim :D
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    KAREN: Ano, jdu hned z práce a pak se snažím co nejvíc o klidovej režim.
    KAREN
    KAREN --- ---
    KOCHANSKA_CH: A tu saunu máš ten den, co nejíš? :O
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    RUTHLESS: Já jedu, od začátku roku, středeční půsty se saunou, nejím nic cca 40 hodin. Je to taky prima, až na tu nízkou glykemii ráno. :-)
    KAREN
    KAREN --- ---
    RUTHLESS: V podstatě jako bych dělala kuře na paprice - živočišněj protein vyměním za rostlinnej.
    Cizrnu vařím zvlášť, pak to nějak "splácám", doladím smetanou (můžeš rostlinnou, samozřejmě)... Příloha obvykle rýže.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    KOCHANSKA_CH: presne tak. Drzim to uz par let (zacal jsem kvuli zdravi) a je to fakt desne prima.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    KAREN: jak to delas? cizrnu miluju
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    RUTHLESS: Předvelikonoční?
    KAREN
    KAREN --- ---
    RUTHLESS: Cizrna na paprice ftw.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    RUTHLESS: Ceka me ted pust od pristiho tydne. Tak vlastne asi budu zkouset ruzny veci na paprice (mimochodem, kvetak na paprice bylo jedno z nejlepcich jidel, ktery jsem kdy jedl v Lokale v Dlouhy)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Opičím se po Acidce. Fskutečnosti jsem, na bezmasý čtvrtek, měla hlívový paprikáš v plánu už dýl, ale včera jsem byla pro čerstvou krabicu biohub v pěstírně, tak jsem ho večer uvařila, aby se zaležel. :-)

    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Cokoli na paprice je super, miluju to. Dovedl bych si predtavit i treba pecenej celer na paprice.
    FIDA
    FIDA --- ---
    ACIDQA: to jsem byla já!:)
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    ACIDQA: Já to sice nebyla (v poště), ale ten recept na pomazánku bych taky uvítala. Máš to všechno krásný (vždycky)!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam