• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    I zdravé jídlo umí být opravdu chutné - aneb Receptář těch, co si jídla užíváme -:)
    Vítány fotky, recepty, tipy na stravování.
    rozbalit záhlaví
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    FERRYH: To může říct jen někdo s metabolismem piraně :))) být to moje porce, je tam maximálně jeden :D
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    VELCORO: tehle pidi? ztrojnasobit! :O)
    stavy, masa i zelicka je k nim dost - a za mne: u dobrych knedli(bramborovych obzvlaste!) to kolikrat chutove je skoro jak hlavni jidlo! ;o)
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    DOCKINEZ: Zdvojnasobil bych porci knedlu, ale jinak perfektni pokocovinovy jidlo.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Výpečky, klasika.

    VELCORO
    VELCORO --- ---
    Jo tak pardon, je to hovezi kyta.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Páteční večeře - zapečený makový chléb se šunkou, Brie sýrem a salátem.

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Dnešní snídaně - palačinky. A já neodolala a usmažila si dvě s jablky, jak jsme je jedli jako malí.

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Páteční treska s opečenými brambory a salátem.

    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Tak sobotní oběd, radost měli i teenageři, že slušný. A kvůli devítiletý řízky a ona pak sní skoro všechny pečený brambory s tatarkou, klofne do řízku a oznámí mi, že jí to stačí.
    Muž spokojený a dvouleté jsem rozmixovala tu pečenou bramboru s dýní a řízkem i kuskusem a trochou smetany, to zabere vždycky. Čínský zelí děláme jako salát se zálivkou ze sweet Chili & garlic omáčky.... A kuskus se zeleninou i salát mi přišel opět vybagrovat nejstarší i pro přítelkyni. Takže jídlo pro 7 lidí...

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Austrian. Páteční ryba v luftě. Kvůli stávce security dídžejů let o den posunut

    VELCORO
    VELCORO --- ---
    Dnes zdraveji + test noveho balsamica.

    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    😉
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ACIDQA: Jakože dělá, ale myslím, že point byl, že když je zrovna nemáš předpečený, tak to neznamená, že musíš čekat na polívku dva dny :))
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Pockat, pockat… vyvar se nedela z predpecenejch kosti?:))
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    VELCORO: to pripeceni te zjevne rozhodilo. Normalne jsi mohl obkrouzit nozem, maximalne by jsi prisel o cast bilku.
    Ale jako pozor, ty tvoje nejsou spálený, ani nijak zasadne spatny, uplne v klidu bycj je slupnul.
    Zas z toho nedelejme Nyxi jidloskupinu z doby par let zpet, kdy se varily gulase ultimatni na masle, vyvary jen z oredpecenych kosti, nebo obranych oecenych kurat, nu a cokoliv jineho bylo pod uroven😉
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    ACIDQA: Presne takhle jsem to chtel udelat, ale pripeklo se mi to k formicce (kovovy) a pak uz nebylo cesty zpet. Bal jsem se, ze kdyz to vykrojim driv, vytece to vsechno.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    VELCORO: rekla bych, ze jsi je tam mel moc dlouho… ja to vleju do toho vykrajivatka, pockam chvilku, kdyz zacne belat spodek, pak pomalu nozem obkrouzim a pomalu necham “dolejt” na panev zbytek, nen, co je bilek ready, sundavam… asi to vyhledove zkusim nejak natocit, spatne se to popisuje.

    Myslim ale, ze kdybys je nechal o chvilku min, mel bys je bezvadny!
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    VELCORO: luxus
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    VELCORO: To vypada na moc vysokou teplotu, musis jemne :)
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    Tak jsem sel na klasiku.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam