• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Salát ze zbytků...
    Chřest, okurka, rajčatová salsa a pinie.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MAR_TINA: Můj postupně sílí, vydrž.
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    BSB: ten Thun máme doma už cca tři roky a rozhodně to křehké není - neříkám, že jsme něco nerozbili, ale taková ta "klasika" u nanicovatých talířů - oprýskané kraje, tak to nemáme ani u jednoho. Je to ta Lea. Naopak předtím jsme měli léta jejich edici TOM a to bylo tedy hodně háklivé.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KOCHANSKA_CH: můj chudáček zmírá, není mi asi souzen. Už se snad chytnul, ale má tři minivětvičky, ještě rok nebude k trhání.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MAR_TINA: Nové brambory na páře jsou výborný, dnes jsem do vody pod pařák hodila kus libečku, hezky je ovoněl.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    My měli nové brambory na páře a okurkový salát. Vždycky se na to těším. Za měsíc nebudu chtít okurku ani vidět.

KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Dnes už v domácí kuchyni. Rajčatová polívka se spoustou bylin ze zahrady, co po dobu mé nepřítomnosti fakt povyrostly. Kapr v paprikovo česnekové pastě z horkovzdušné fritézy.

ACID
    ACID --- ---
    Tak už i u nás začala cuketova sezóna

DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    nedelni sekacka s okurkovym salatem) Kase z novych brambor byla jak oblacky))

BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    KOCHANSKA_CH: ha, pani Colombova v akci😁
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Zavařila jsem si aj na dovolené ve Francii. V bývalým gastro provozu. :-)

CMLKA
    CMLKA --- ---
    ILLUZE: Darek tam nedávám, ale jeste okurku a musim si to taky udelat!!
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Meloun s fetou a datlemi, pár lístky máty a limetkou.

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Někdy našinci stačí málo.

(Nezbytná dobře vychlazená Plzeň mimo záběr.)

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Přišel čas zahradního vaření.

RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    APRILMOUSE: Jo aut… tak to asi jo. Ja chodím do obchodu pěšky. Takže to jsou lidi z okolí
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    APRILMOUSE: hlavne ty vikendy tu byvaji nejhorsi, kdyz pritahnou rodiny ze spadovych vsí na týdenní nakup spojený s vyletem do města, to tam vubec nelezu :-)
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    RUTHLESS: v malem městě cca 12 tis obyvatel :-) po sedmé je u obchodu par aut většinou :-) tady je naval v dny zacatku akce a ráno důchodci, co nemůžou dospat :-) ale ono poznej svuj obchod, každý zije trosku jinak :-)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    APRILMOUSE: To nebydlis ve městě, ne? :-D u nás je večer naprosto narváno. Není nic horšího než jít nakupovat v sedm večer.
    WERKA
    WERKA --- ---
    FINSON: V naší Bille (Jižní Město) jsem tašky viděla (zrovna když jsem byla doma sama, takže jsem o ní ani neuvažovala) a podle zvědavého nahlédnutí nevypadala výrazně blbě
    APRILMOUSE: V Lidlu jsem měla zatím "štěstí" jen na ovadlý kytky a nějaké zlevněné pečivo. A v Albertu jsem tašky neviděla.

Já se po nich tedy moc nepídím, protože jsme jen dva, tak se trochu bojím, že by to úplně jako "zachraň jídlo" nakonec nevyšlo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam