FINSON: já jedu regulerne na Zachraň jídlo - nakrm nenažraný puboše. Mam to jak výzvu, za prvy mame díky tomu fakt mega pestrý jidelnicek (z minuleho tydne jmenujme třeba marinovane krevety za 40, 350 g lososa za 60, cela kachna 1,7 kg za 30, dnes dve baleni nalozenych kuřecích kridel dohromady 60) v kombinaci s lidl taskama nebo všeobecně zelenina z večerních výprodeju doslova za korunove polozky. Takže vařím podle toho, co ulovim :-) Za me ideál, člověk aspoň nemusí vymýšlet, kluci nejsou vybíravy, obcas se zeptaj, co to je za maso, ale pak pokyvou hlavou a vyližou talíř. Nejspíš, i kdybych řekla, že to je uzenej potkan, by udelali jen hm aha 😂😂😂😂 a musím říct, že měsíční výdaje za jidlo fakt drzim v pěkných cislech v porovnání s tím, jaky dobroty máme, i když je za tim samozřejmě hodně vaření a improvizovani :-)