• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    ACIDQA: take moc krasny,dekuji mnohokrat!!
    Oba dva co nejdrive vyzkousim...naposledy jsem jedla bucek u prababicky a toto bude moje premiera...

    Jeste jednou vam dekuji za skvele recepty!!
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    ahhaaaa!! fikane! udela se valec z kuzi navrch! diky - uz je to jasne... :O)
    MIYU
    MIYU --- ---
    FERRYH: ta kůže zůstává celá venku, všechny ingredience balis dovnitř směrem k masu, takže ta kůže se v podstatě celá vypece a je pak celá krupava.
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    MIYU: hele, na obrazku to neni moc videt... ale:
    muzes mi prozradit jak chutna jakou ma konzistenci ta kuze, kdyz je zavinuta dovnitr v te rolade? protoze kus te kuze se musi nejak zabalit i dovnitr, ne? neni to moc chrupavkovite?
    MIYU
    MIYU --- ---
    FERRYH: určitě vyzkoušej! Já třeba místo šalotky dávám zázvor spolu s česnekem a citronovou trávou a taky mňam :)
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    dobre... udelam si nejakou variaci na tohle filipinske buckove tema... vypada to vazne hodne MŇAMÓZNĚ...! ;O)
    MIYU
    MIYU --- ---
    FERRYH: ano přesně tak, koupit v řeznictví bůček s kůží by neměl být problém
    KURE
    KURE --- ---
    FERRYH: to je celkem běžně k dostání.
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    MIYU: JESSENKA: da se u nas nekde bezne koupit takto to veprove? teda i s kuzi? je to bucek s kuzi? nepletu se?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    RUTHLESS: a preclíky taky...
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    ACIDQA: Ta lidl pita je dobrá.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    BRUKEV: Jj, hlavně řeřichu.
    Mám na to misku z Tescomy a misku z Tchiba.
    Jen v létě ne, to beru petržel a pažitku ze záhonu ze zahrady.
    Jíme to všichni.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Grilovany kure, bylinkovej jogurt a pita z lidlu. Na leto dobry.

    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    JESSENKA: delala jsem zrovna vcera… pres noc marinuju, pak to upecu, serviruju… a druhej den zbytek na platky opecu v kontaktnim grilu mezi pecicima papirama a podavam v housce s okurkama jako dneska :))

    Nevim, jak to chutna, protoze to nejim, ale vzhledem k tomu, ze to po mne nekdo chce nekolikrat do mesice, tak asi dobry! :)

    Uz jsem nacapala i stravniky, co to jedi z lednice studeny. :)

    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    MIYU: ten vypada uzasne,mockrat dekuji!!
    MIYU
    MIYU --- ---
    JESSENKA: na Filipínský způsob, zarolovat s citronovou trávou, česnekem, ...
    https://www.kawalingpinoy.com/pork-belly-lechon-roll/

    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    Ahoj,mohu poprosit o vas oblibeny recept na bucek??Dekuji...
    KAREN
    KAREN --- ---
    BRUKEV: Dcerka (7,5 let, velmi vybirava) ma rada mungo. Mam na to takovou tu tripatrovou plastovou vec, z druhy ruky✌️
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam