úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
SCIFI
---
---
12:24:57 14.8.2024
POHODAVOLE
: :D
POHODAVOLE
---
---
12:21:38 14.8.2024
1 odpověď
+1
SCIFI
: já je naposled použil na asijskou směs 😀
SCIFI
---
---
12:18:07 14.8.2024
6 odpovědí
Pratele v kuchyni, mam tu dve kralici stehna, nikdy jsem kralika nedelal, nejake tipy co s tim? :)
ILLUZE
---
---
11:41:06 14.8.2024
WERKA
: Děkuji :)
WERKA
---
---
10:22:42 14.8.2024
1 odpověď
+1
ILLUZE
: Tohle bylo na prasáka na už rozválené listové těsto ;-).
DOCKINEZ
---
---
10:00:19 14.8.2024
+5
ILLUZE
: Chuť je podobná ostrokyselý čínský polívce, tj. sladkokyselá ryba. Vajco je neutrální položka a vlastně by tam nemuselo být, ale ke snídani ho mít prostě chci :)
ILLUZE
---
---
9:59:39 14.8.2024
1 odpověď
WERKA
: Je to prosím kynuté těsto nebo jiný typ?
Vypadá to fakt dobře ,-)
ILLUZE
---
---
9:58:00 14.8.2024
+11
Jeden krabičkový oběd ,-)
Quinoa, cizrna, vepřová panenka, opražená zelenina a z části vymixovaná omáčka.
ILLUZE
---
---
9:55:34 14.8.2024
1 odpověď
DOCKINEZ
: Ty jo, vůbec si tu chuť neumím představit. Ale po mých pro někoho úchylných kombinacích chutí mlčím a šoupu nohama ,-)
DOCKINEZ
---
---
9:14:08 14.8.2024
+7
KURE
: třeba do kysela je dávám právě takhle udělaný extra, je to mnohem lepší než když je tam přímo zakvedlám.
A taky máš jistotu, že v porci budeš mít ty svoje dvě snídaňový vajca :)
KURE
---
---
9:07:43 14.8.2024
1 odpověď
+3
DOCKINEZ
: michany vejce do polivky? zajimavy.
DOCKINEZ
---
---
8:59:31 14.8.2024
2 odpovědi
+12
Treska je hezká aneb lehce netradiční středeční snídaně: rybí polévka se zeleninou a houževnatcem, čerstvě udělaný vajíčka a na balkóně utržený chilli, štědře zastříknuto šťávou z citronu. Slušel by tomu asi aj koriandr, ale na ten jsem si vzpomněl až teď.
WERKA
---
---
23:20:24 13.8.2024
1 odpověď
+17
Slaný koláč s cuketou a mozzarellou
KOCHANSKA_CH
---
---
16:30:20 12.8.2024
+15
Horkovzdušné kuřecí prso, omáčka z hlív, houževnatce a korálovce s vínem a tymiánem. Hlívové škvarky, brokolica a jakási žlutá cuketotykev na tenké plátky škrabkou.
SARAJ
---
---
13:30:49 12.8.2024
SCIFI
: diky!
SCIFI
---
---
13:02:47 12.8.2024
+1
diky za tipy, vyzkousim...
ja na tuhle silenost, kdy se cibule pridava, az kdyz uz jsou jatra hotova prisel, kdyz jsem po vzoru Fajitas experimentoval s jatrama :))
DOCKINEZ
---
---
12:59:19 12.8.2024
+2
Já kusy jater nejdřív obalím v hrubý mouce a ze všech stran osmahnu. Většinou je potřeba to udělat ve více várkách. Když jsou udělaný všechny kousky, tak ve výpeku udělám cibuli, zarestuju protlak apod. A přidávám červený víno.
KOCHANSKA_CH
---
---
12:55:39 12.8.2024
+2
SCIFI
: Dělám podobně, přidávám aj protlak.
SCIFI
---
---
12:46:25 12.8.2024
2 odpovědi
+4
SARAJ
: zaklad vychazi odsud... pak kdyz to delam znovu, tak uz vic experimentuju
Nejlepší způsob, jak připravit játra! Lepší recept neexistuje!| Chutný TV
https://www.youtube.com/watch?v=y5ZUzaIjL0U&t=97s
SARAJ
---
---
12:39:08 12.8.2024
1 odpověď
SCIFI
: ale to vypada dobre! Recept?
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam