• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    FAT: Ježiš, já nikdy nemusela maďarskou nebo jak tomu říkají - takovou tu s laciným salámem.
    Vlastně jsem nikdy nepochopila, proč někdo cpe do pomazánky jakýkoliv salám.
    Ale uvařené maso ok - naši mají moc rádi mou s kuřecím masem.

A miluji falešnou humrovou a vajíčkovou.
    KURE
    KURE --- ---
    BRUKEV: moc si je nepamatuju, ale nejlepší byla vajickova (když jsem ji dostal ted ve špitálu, úplně mě to preneslo zpět) a nejhorší drozdova. To bylo s repou jediný co jsem nejedl.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    FAT: to samé))
    FAT
    FAT --- ---
    BRUKEV: Drožďová, rybí, salámová
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    nejvetsi zlej sen meho detsvi je ta drozdova pomazanka a drozdove knedlicky v polevce v druzine ... to byl posledni "uder"... odmitl jsem pak do druziny na obedy chodit ...
    ADALIM
    ADALIM --- ---
    BRUKEV: Spenatova pomazánka? To slyším prvně, to jsem nikdy neviděla (a vlastně nevím, jestli to chci videt a ozkouset ;-))
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    BRUKEV: milovala jsem všechny, ale favoriti byli urcite spenatova, vajickova a zeleninova.. delali nam je extra nadychane, zajimalo by me, cim to)
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    BRUKEV: jsem divná, chutnaly a chutnají mi snad všechny kromě drozdove:)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Debata mi pripomnela detstvi a smesici pomazanek na pecivu.
    Jake jste meli oblibene a ktere naopak nesnaseli?

Oblibene: spenatova a mrkvickova (ve skolce), rybi, drozdovou dodnes taky zboznuju

Neoblibene: vajickova
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Ad pomazanka, at zapadnu do fronty:
    Sardinky, pomazankove maslo (tvaroh mi tam mrska vzdy pusti moc tekutiny), vejce na tvrdo, sul, pepr, horcice, cibule, citron.
    Daval.jsem i okurky, ale radeji je.mam k tomu na prikusovani.

S2FI: vezmi smalt. Pokud varis.parkratbza rok, vydrzi to dlouho, neboj.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    Jak jsem ráda, že jsem si z práce přinesla vzorky tuňáka, uzené šproty, rybky v tomatě a druhé v oleji :-D
    FAITH
    FAITH --- ---
    FAITH: Rozmixovat, tym myslim pouzit tycovy mixer.
    FAITH
    FAITH --- ---
    Okrem tej klasickej som si vymyslela toto a chuti mi to. Pre tych, ktorym nechuti hladka, tak si to mozu rozmackat vidlickou :)
    Take tri alebo styri nakladane palive baranie rohy alebo iny druh nakladanej palivej papriky rozmixovat s tvarohom a konzervovanym tuniakom.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    ZUZKAOU: taky se obávám že zítra musím někam skočit :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KAREN: ja se chystal na pomazanku 2 dny, mezitim jsem ryby sezral s chlebem, maslem, soli a citronem a niceho nelituju :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    sakra, buu muset pro sardinky :-D
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Asi jsme se rybičkovou učili doma všichni skoro stejně. :-)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    KAREN: Taky vidlickou, nemam rada kdyz je to hladke. Chci videt ingredience. A kyselou okurku taky davam, s trochou laku.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    SALUT: Jedny rybicky v tomate, druhe libovolne. Spoustu cibule najemno. Sul, pepr, horcici (tu normalni zlutou, ne kremzkou). Trochu (!) masla nebo tvarohu, jen tolik, aby se to tvarilo jako pevna pomazanka. Proto ji davam ve vetsi vrstve nez tady ta fotka dole.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    KAIAFOX: *vaničce 🤦🤣
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam