úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
GRANTORINO
---
---
21:36:45 5.9.2024
1 odpověď
+2
LYNCH
: to každopádně. Nechávám všechno to koření po indickém způsobu vždycky rozvonět v trošce másla ;)
RUTHLESS
---
---
21:35:17 5.9.2024
+3
LYNCH
: Spis teda bucek a veprovy s knedlikem. A kachna se zelím :-)
LYNCH
---
---
21:30:52 5.9.2024
to nejdeee
SAMOUT
---
---
21:29:29 5.9.2024
+1
LYNCH
: Jo, uplne celej svet bez kminu, ze vseho nejlip :-).
LYNCH
: Kazdy koreni je nejlepsi, kdyz se nejdriv na sucho oprazi.
LYNCH
---
---
21:26:58 5.9.2024
2 odpovědi
+6
SAMOUT
: brambory, houby, hovezi na houbách atd atd bez kmínu??? to je trestný!
SAMOUT
---
---
21:19:48 5.9.2024
1 odpověď
+1
Riman je v pohode, ale nas klasickej kmin mi nesmi pod nos, velmi skaredy aroma.
LYNCH
---
---
20:09:33 5.9.2024
2 odpovědi
+5
HELLENKA
: je fajn ho prvně opražit na suchý pánvi. sypat ho přímo do jídla je o ničem
ZUZKAOU
---
---
19:36:19 5.9.2024
1 odpověď
římský kmín a koriandrová nať
74 hlasy od 74 respondentů
mám rád římský kmín i koriandr
nemám rád ani římský kmín, ani koriandr
mám rád římský kmín, nemám rád koriandr
nemám rád římský kmíni, mám rád koriandr
Veřejně hlasovat
Přeskočit hlasování
HELLENKA
---
---
17:49:46 5.9.2024
1 odpověď
Římský kmín
Jeho typické, velmi intenzivní aroma má zhruba polovina lidí velmi ráda, polovině lidí přijde římský kmín nepříjemný a příliš intenzivní. Tuto kontroverzi způsobuje především silně aromatická látka cuminaldehyd.
Zajímavostí vůně římského kmínu je přítomnost safranalu, aromatické látky zodpovědné za vůni šafránu.
ja moc nemusim normalni kmin, ten rimskej mi ale prijde vytecnej .)
GRANTORINO
---
---
13:27:28 5.9.2024
Já bych k avokádu římský kmín nedala, ale hummus, harira nebo perská omeleta by bez toho nebyla ono :)
BERUSKA_CA
---
---
12:33:30 5.9.2024
KAREN
: Ja taky. Mam citlivy cich a v rimskem kminu cejtim upoceny fusekle.
KAREN
---
---
10:31:54 5.9.2024
1 odpověď
HELLENKA
: A mletej koriandr, ten mám teda radši - ale mám k římskýmu kmínu takovej divnej vztah .)
HELLENKA
---
---
14:29:24 4.9.2024
1 odpověď
k avokádu se taky výborně hodí římský kmín... ( a limetka :)
S_V_E_T_Y_L_K_O
---
---
22:11:47 3.9.2024
JESSENKA
: avokado + lucina + sůl a je hotovo. Velmi jednoduchá a chutná :)
QUANTI
---
---
21:39:19 3.9.2024
+3
JESSENKA
: Já dělám tedy guacamole, ale může to být i jako pomazánka, avokádo + česnek + sůl, pepř, limetka + na malé kostičky rajčata, taky bez cibule
ILLUZE
---
---
21:19:03 3.9.2024
JESSENKA
: v pohodě :) kdybys to chtěla vyfiltrovat, dej vědět
JESSENKA
---
---
21:17:10 3.9.2024
1 odpověď
ILLUZE
: omlouvam se za zbytecny prispevek...mam spatne pripojeni a nechce se mi nacist stranka...moc dekuji...
ILLUZE
---
---
21:13:00 3.9.2024
1 odpověď
+1
JESSENKA
: projdi si naše příspěvky z dneška ,-)
GRANTORINO
---
---
21:06:48 3.9.2024
GRANTORINO
: osolit/opepřit
GRANTORINO
---
---
21:06:18 3.9.2024
1 odpověď
+2
JESSENKA
: já teda dělám úplně jednoduše, avokádo + zakysaná smetana + pár kapek citronu a podle gusta jemně česnek nebo taky ne...
absolutně bez cibule.
LYNCH
---
---
20:58:07 3.9.2024
JAJITA
: je to tak
JAJITA
---
---
20:55:35 3.9.2024
1 odpověď
+8
LYNCH
: Za mě škoda obou surovin, z makrely se dají udělat nejmíň super pomazánky, avokádo akorát zabije.
JESSENKA
---
---
20:47:43 3.9.2024
4 odpovědi
Kdyz tu pisete o avokadu...lze udelat pomazanku z nej bez cibulky anebo salotky??pokud mate prosim recept,budu vdecna....
ILLUZE
---
---
20:39:28 3.9.2024
+2
DOCKINEZ
: ajaj, dostala jsem chuť na kapustnicu
P.S.
krása ten talíř, ach...
ILLUZE
---
---
20:38:51 3.9.2024
LYNCH
: Já ho mám ráda na salátovém lůžku s nasekaným lososem a šalotkou.
LYNCH
---
---
18:28:52 3.9.2024
2 odpovědi
když jsme u avokáda. tenkrát jsem v nějakým ezo prostrenu videl pomazanku z avokada a uzený makrely:D úplně blbý to neni
HELLENKA
---
---
16:54:03 3.9.2024
+21
obrácený švestkový koláč s fíky... skořicí, zázvorem...
miluji dezerty narvaný ovocem, kde je jen minimum těsta
ACKO
---
---
16:37:30 3.9.2024
+1
JAJITA
: já ani ten sůl, pepř, citron nepotřebuju, mám ráda jednoduchý chutě
JAJITA
---
---
16:35:22 3.9.2024
1 odpověď
+8
Se přiznám, že po všech pokusech s avokádem si ho nejvíc vychutnám rozpůlené, sůl, pepř, zakapat citronem, vyjídat lžičkou, k tomu kousek bagety :-)
MIST
---
---
16:30:44 3.9.2024
+2
ILLUZE
: avokadovajickovou pomazanku zkusim, vlastne delam to same, jen v mem provedeni to je s tunakem, avokadotunakova :) + citronova stava
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam