• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    I zdravé jídlo umí být opravdu chutné - aneb Receptář těch, co si jídla užíváme -:)
    Vítány fotky, recepty, tipy na stravování.
    rozbalit záhlaví
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MAR_TINA: Taky jsem si teď, po tři dny, hotelovou snídani užila, ač běžně nesnídám.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Hotelová snídaně, skvělá věc

    FINSON
    FINSON --- ---
    ATUARFIK: Ty jo, hořčice pod tím jenom není vidět, ale za okurku se stydím 🫣 Synek to jedl v jiné úpravě, tak jsem se odflákl.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    FINSON: Dám ti plus, protože smaženka je jídlo bohů, ale že tam nemáš to jediné správné kombo, tj. hořčice-nakládačka-cibule, to ti nezapomenu. :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    KAIAFOX: Minipatizony jsou tvrdší a naložené hezky křupou, ty velké, co máme, jsou takové blemcavé... nevím, no možná to vyzkouším...
    FINSON
    FINSON --- ---
    Smaženka ☺️

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Páteční candát v Beskydech.

    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Já vím, žádnej zázrak - jenom fleky :)

    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    SARAJ:
    FINSON: Co ho naložit jako nakládačky? Zdělala jsem takhle takové minipatizony a byly skvělé:).
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    VSICHNIMAME: + může zůstat hezky čerstvý a trochu křupat.

    Death to hadrové zelü!
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    DOCKINEZ: jojo, zelí až nakonec a brambory se normálně uvaří.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    SAMOUT: Mně taky, nikdy jsem s nedovařeností brambor neměl trabl.

    Jenže to bude mít tu příčinnou souvislost, že když už vařím brambory přímo v polívce, tak zelí dávám do hrnce až po uvaření brambor :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    Jinak teda ještě doplním info, že tu patizonovo-rajčatovou omáčku jsem řádně dochutil indickým kořením, i právě proto, že ten patizon sám o sobě chutná dost nijace.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Diky, tusila jsem to:))
    FAT
    FAT --- ---
    SARAJ: Ne, ani smažený ne. Jednou a dost na celý zbytek života.
    :-)
    KAREN
    KAREN --- ---
    SARAJ: Ne. ,D
    Nejlepší mi přišel asi v dětství, když byl obalenej jako řízek - ale v trojobalu projde ledacos, že .)))
    FINSON
    FINSON --- ---
    SARAJ: Ne. Cpu ho tam na sílu, aby se zkrmil. Jinak bych tam měl radši cuketu. Tchýni prý chutná pečený s trochou oleje, česneku a sýra, to asi nebude špatné na chuť, ale k obědu bych se toho nenajedl a nemá to rozumný poměr makroživin.
    FINSON
    FINSON --- ---
    Jo a v obojím je ještě trocha výpeku z vepřové panenky 🙂
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    FINSON: patizon jsem nikdy nevarila. Stoji to za to?
    FINSON
    FINSON --- ---
    Zítřejší oběd do kanclu: Patizon od tchýně, cibule, česnek, passata, stejné kuře na kostky. Kuřete na kostky mám ještě asi čtvrt kila a patizonů je u tchýně asi čtvrt tuny.

    FINSON
    FINSON --- ---
    Dnešní oběd na homeoffice: Lišky, cibule, smetana, špagety, někde pod liškama je i kuře na kostky.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam