• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    SALUT: Pokud možno nechávám játra vcelku, nemám ráda tu sečku z nich, která vzniká manipulací, když se nadělí.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    RUTHLESS: Ja vidim zirafatko :)
    SALUT
    SALUT --- ---
    KOCHANSKA_CH: ty játra řežeš na klasický kostky ala Čína nebo to jsou nějaký mazaný roastbeef plátky?
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    MAR_TINA: Já v tom vidím srnku :-)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MAR_TINA: No, ta kompozice jater čuňu, krapet, připomíná.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KOCHANSKA_CH: to jídlo se na mě dívá!
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    První pokus o Tarte Tatin... Chuťově super, vizuál doladim...

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Když vy dyně, tak já taky. Pyré z hokkaida, celeru a petržele, restovaná kuřecí játra.

    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Vypadá to, že tohle budu muset taky zkusit :D, batát i dýně mám...
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    Podzim... Takže dýňovomrkvovobatátová a kulajda...

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Dýňovobatátový krém s opraženými semínky.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    DOCKINEZ: Není nad zvěřinu!
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Jeden známej minulý týden divokou svini střelil, druhej se postaral o transport, čištění a porcování, a já? Já včera přišel k hotovýmu, vypláznul bratru tři kila pade a odnesl si tašku plnou masa.

    Kromě masivních kousků kejty apod., kterejch by byla na guláš škoda, jsem ve svým dílu měl aj hezký odřezky masa a sádla. A to jsou zase komponenty, který jsou na guláš jako dělaný. A tak jsem se do toho včera večer pustil.

    Dneska už mi tak zbejvalo jen vzít vařený brambory ze včerejška a během čtvrt hodinky z nich udělat špalíčky. Hezky handgemachte, jak říkává panpolrajch.

    A jo, výsledek super. Může se zdát řidší, protože jsem guláš nezahušťoval, ale to je daný tím, že guláš jíme hlavně s chlebem, popř. si člověk chlebem vytře zbytek omáčky.

    Jedinou vadou tak je ten Birell, ale holt budu za chvíli řídit, tak se nedá nic dělat.

    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Miluju podzim. Bramborovy noky, omacka z peceny dyne a philadelphie, lesni houby.

    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Růžové sledě jsem koupila, ale kopr chyběl.

    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Ještě fancy pohled z druhý strany... Mám pocit, že se to na mne směje

    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Oops!... I Did It Again! Dnešní lasagne :)

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Měla jsem krásný hovězí z vývaru, tak posloužilo jako bílkovina do ragú ke špagetám. Polívka houbová.

    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Sekaná s houbama.

    A nebojte, neměl jsem to suchý. Jednak je šťavnatá samotná sekaná, jednak jsem nic nepodcenil a porci po vyfocení vydatně zalil výpekem.

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Domácí mandlové mléko. Drť šla do perníku, hezky ho zvlhčila a tak nějak zjemnila chuť. No a na snídani pak posloužilo místo klasického mléka do ovesné kaše.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam