• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ENDER: mně spíš přijde, že to byl projev moci - ty harante budeš poslouchat a sníš všechno, co ti poručím.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    ENDER: no tak potřebovaly, aby to zmizelo, nic jiného je na tom nezajímalo.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Chape nekdo proc to ty ucitelky delaly? Pro tvoje dobro to ted vsechno sezeres. Navic to bliti musely zazit víckrát...
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    ACIDQA: Frau Hilter mi nutila palacinky. Rvala mi je do pusy a kdyz jsem stiskla zuby, zacpala mi nos. To tu pusu otevres i kdyz nechces. Nablila jsem ji do talire. Mohla se pominout :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Vcerejsi bucek :)

https://nyx.cz/bookmarks
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ACIDQA: já to mam takhle s nudlemi s mákem. :)
    Celej život mi to nejede, ale paní soudružka ve školce mi to chtěla vysvětlit jinak.
    Tak jsem hodinu po obědě seděl v jídelně, plnou hubu nudlí s mákem..
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Já mám trauma z hovězího jazyku..
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Stejnym nucenim vypestovali u me dcery ve skolce odpor k jatrum. V soucasnosti pozre jen jatra tresci vkusne podana treba na rohliku, bagetce, lehce posypane cibulkou.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ACIDQA: Ja jednou mame snedla jedno z varenych vajicek, co mela pripraveny na chlebicky, tak me zamkla v pokoji se zbytkem vajec (bylo jich tak 8?), dokud je nesnim. Epicky jsem si zeblila psaci stul.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Plecko, knedlík, zelíčko,
    to je žrádlo, matičko!

KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    ACIDQA: úplně stejně na táboře... Když jsem dojela, řekla: vidíš nic to nebylo.. Ja se na ni podívala a vrhla to zpět..))
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Pani soudruzka ucitelka Sylva me tak moc nutila snist cocku, az jsem si ji nablila zpatky do talire. Bylo mi 5.

Puvodne jsem do detailu nechtela zachazet, ale ta vase fantazie mi nedala… :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DOCKINEZ: zrovna tam bych se tomu vůbec nedivil... :)
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    DOCKINEZ: ještě by to mohlo být mistrovství světa, ale určitě taky není :-)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Incident s čočkou v Microsoftu?

Hm, zjišťuju, že moje pověstná představivost není jen barvitá… :)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Ja cocku od jisteho incidentu v MS nejim, ale tradici ostatnich stravniku ctim a varim ji.

Moje jsou lilky. Ty zas neji nikdo jinej. :)

MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    FERRYH: Mycka.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    BERRUNA: :-)

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Když jsi na Silvestra línej dělat chlebíčky a jednohubky a tvoje paní má ráda sushi s lososem, tak se pohoštění přímo nabízí.

Kromě lososa v sashimi kvalitě jsem použil i řekněme babicovštější ingredienci, protože málo platný, surimi tyčinky jsou guilty pleasure, a byť si je dopřeju nejvýš tak jednou za 5 let, šel jsem včera do nich :D

BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam