• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Dobrá, dám sem jídlo ze včerejší party, které jsem sice nevařila, vařila ho naše vedoucí skupiny Karolína, která je napůl Indonésanka, takže je to jídlo tak trochu v indonéském stylu, ale aspoň můžu říct, že jsem to jedla a bylo to božský! jíslo pro 20 osob

na první fotce je zprava tempeh v omáčce, asi kešu; krůtí maso s omáčkou, kde jsme identifikovala badyián; jahodový dort; vejce s takovým zeleninovým soté; koriandr; cuketka paprika
    na druhé fotce smažená rýže se zeleninou; zeleninové placky a k tomu omáčka chilli-česnek

POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Ve školce si ale vybavuju nějaký peklo.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    LUCIASHECK: mně tam chutnalo. Měli jsme výběr ze tri jídel a nikdo neokntroloval, jestli se vše snědlo 😀
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Já myslím, že to nebyla výzva k další offtopic diskusi. Ale co já vím.
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    LUCIASHECK: já, protože jsem ty vraceče poslala do prdele už v šesti letech, vrátila jsem tác a odešla jsem středem. Ne že bych neměla problémy s hranicema a děláním věcí co nesnášim na sílu, ale zrovna jídlo do mě žádnej cicí člověk lámat nebude. Podruhý to nezkusili, ale ostatní děti trápili pořád. Ostatní děcka viděly že mi to prošlo, ale nepamatuju si že by to někdo jinej zkusil taky.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    LUCIASHECK: Ja. Mne jen kámoš do vývaru vyrazil přední jedničku pěstí. Ve školce.
    ACKO
    ACKO --- ---
    LUCIASHECK: já, protože jsem tam nechodila, odmítla jsem to
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Je tu prosimvás někdo, kdo se ve školkový nebo školní jídelně nezeblil?
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KAIAFOX: to jsme dve... Moje matka to delala s rajskou omáčklu a bramborama. A nemohla jsem to pozrit... Maso jsem tajne balila do ubrousku, do kapsy a zahrabala pak na kompostu na zahradě...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    U nás soudružky učitelky kontrolovaly tácy, zda dojídáme. A protože některým z nás navalovalo z nedopečenýho tlustýho masa (zapomeň na vypečenej bůček atd., tohle se žoužalo v puse a nedalo užvejkat), tak jsme ty kousky schovávali do květináčů pod kytky :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ENDER: mně spíš přijde, že to byl projev moci - ty harante budeš poslouchat a sníš všechno, co ti poručím.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    ENDER: no tak potřebovaly, aby to zmizelo, nic jiného je na tom nezajímalo.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Chape nekdo proc to ty ucitelky delaly? Pro tvoje dobro to ted vsechno sezeres. Navic to bliti musely zazit víckrát...
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    ACIDQA: Frau Hilter mi nutila palacinky. Rvala mi je do pusy a kdyz jsem stiskla zuby, zacpala mi nos. To tu pusu otevres i kdyz nechces. Nablila jsem ji do talire. Mohla se pominout :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Vcerejsi bucek :)

https://nyx.cz/bookmarks
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ACIDQA: já to mam takhle s nudlemi s mákem. :)
    Celej život mi to nejede, ale paní soudružka ve školce mi to chtěla vysvětlit jinak.
    Tak jsem hodinu po obědě seděl v jídelně, plnou hubu nudlí s mákem..
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Já mám trauma z hovězího jazyku..
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Stejnym nucenim vypestovali u me dcery ve skolce odpor k jatrum. V soucasnosti pozre jen jatra tresci vkusne podana treba na rohliku, bagetce, lehce posypane cibulkou.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ACIDQA: Ja jednou mame snedla jedno z varenych vajicek, co mela pripraveny na chlebicky, tak me zamkla v pokoji se zbytkem vajec (bylo jich tak 8?), dokud je nesnim. Epicky jsem si zeblila psaci stul.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Plecko, knedlík, zelíčko,
    to je žrádlo, matičko!

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam