• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Lososa kupujete nejakeho echt vyberoveho, nebo proste tam, kde je zrovna za fajn cenu?
    Ja jen, ze jsem narazil nejake video s Vagnerem, kde tvrdi, jak je marketovy losos jedovata kejda. A spousta lidi tam v diskuzi moudre prikyvovala, ze jo, pan Vagner je kapacita, ten tomu jako rybarsky guru rozumi.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    FINSON: My máme lososa pravidelně, protože jiné ryby dítě moc nejí.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    FINSON: já mám dneska taky lososa, protože byl kousek levnější na košíku, ale to je náhoda, akce to není :D
    FINSON
    FINSON --- ---
    To se vám tak náhodou sešlo, nebo je na lososa někde akce? 🤤
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Z_RYBY_KOST: taky jsme měli lososa, ale nefotila jsem, protože jsem si bránila svůj kus před pařátkem. :D
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Prase z Mitrova, normální kel a toskánská kapusta ze zahrady.

Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    Také jsme měli rybu, ale málem jsem o ní během focení přišla...

Pečený losos, tuřín, kapustičky s mrkví a česnekem (z toho se stala nejoblíbenější příloha k rybám).

KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Konečně pátek! Přeloženej candát a barvy.

FAT
    FAT --- ---
    BRUKEV: Musí se ty bramboráčky dělat na lívanečniku a jen trošku sádla. A nejlepší je s nimi srnčí guláš, do kterého se dá pár sušených švestek...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GRANTORINO: ale nenasákne to tu omáčku no...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    BRUKEV: taky mám za to, že se to vlastně k sobě nehodí, ale kdo nemá rád guláš a kdo nemá rád bramboráky :D? takže tu kombinaci překousnu celkem hravě
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    ILLUZE: s tímhle jídlem mám problém. I okapané bramboráky mi prostě ke guláši nejdou, potřebuju tu chuť guláše doplnit ideálně strukturou a chutí chleba, nebo houskového knedlíku. Několikrát jsem to zkusil s bramborákem a prostě mě tam ruší ta mastnota (byť okapaného) bramboráku.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Telecí čína.

ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Hovězí guláš s bramboráky ,-)

_ANT_
    _ANT_ --- ---
    Vegan sejra je hnusnej a my Radi jime, tak si tim nenechame zkazit den.

PS: Dobrovolne ziju s veganem a jsem rada, ze existujou mista jako je tohle, kde se muzu odreagovat. Diky za fotky.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    ALESH: Já si třeba nedám ani jedno 🤷
    ALESH
    ALESH --- ---
    KAIAFOX: vajicko s olejem, to musi byt mnamka! Ne vazne, vetsina vegan syru je dost hnusna. Nicmene kdyz ho rozpustis v necem, tak nepoznas rozdil - jakoze platek kvalitniho veg syru v burgru kde je xx jinech veci je v pohode.
    Plus teda je vetsinu tehle nahrazek konzumuji nevegani. Viz. kolega Dockinez. A taky vegani co znam, to jedi velmi vyjimecne, pokud vubec. Ja jestli snim 3-4 platky za mesic, tak je to moc. Proste obcas mas chut na prasarnu. Nekdo jde konzuovat odpadky do McD nebo KFC, nekdo si da trochu veg syra..
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Pastýřský koláč s květákovým deklem. Podle Grusovky.

LYNCH
    LYNCH --- ---
    KARLOSK: who cares))
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Minimalistická večeře ze španělských delikates na Výtoni
    chorizo, ovčí sýr, olivy, pečivo a darované víno z domácích zásob

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam