• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    ACIDQA: Prosím tě, mohla bys dat link na ten chleba? Už tady kdysi byl, jenže na novém telefonu to neumím vyfiltrovat. Díky moc :-)
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    RUTHLESS: podle toho jak opulentni je to menu, tak bych rekl ze tech spolubydlicich uz ma az az... :)
    ale taky bych se pristehoval!
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    ACIDQA: nemuzes bydlet se mnou?
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    ACKO: jako to nei zdrava ani plzen a umim jich zaklopit 12. Jako todle reseni kazdy maly sragory mi prijde fakt prehnany. Dokud nemas nejaky autoimunitni onemocneni nebo lupenku z kazdy druhy sragory, tak bych to fakt neresil.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    BRUKEV: Když se koukneš pořádně, tak zjistíš, že se z té várky guláše 2 bramboráčky a krajíčkem ,-)
    Nesnáším rozmočené bramboráky. A nemusím ty prosáklé tukem - smažím je narychlo a každé patro je několikrát osušené papírovým ručníkem.

Já zase úplně moc nemusím houskové knedlíky - snesu max ty od tchýně nebo jednou za pět let svoje.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    ACIDQA: Miluju tě! Nemůžeš bydlet někde vedle? ❤️
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    BRUKEV: Mám to stejně. :-)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    ACIDQA: klasika, skroluju zdola nahoru, vidim prvni fotku a hned je mi jasny, ze pastovala Acidqa. Ten redkvosalat vypada tuze lakave!
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    Jiny bomby.
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    ACIDQA: oh my!!
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Vikend, cau.

MUTHA
    MUTHA --- ---
    FERRYH: to bylo nekdy v minulym stoleti

In 1981, with Directive 81/602/EEC, the EU prohibited the use of substances having a hormonal action for growth promotion in farm animals. Examples for these kind of growth promoters are oestradiol 17ß, testosterone, progesterone, zeranol, trenbolone acetate and melengestrol acetate (MGA).

This prohibition applies to Member States and imports from third countries alike. The legal instrument in force is Directive 96/22/EC as amended by Directive 2003/74/EC.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    FERRYH: V našem! drůbežím mase v době porážky nejsou žádná rezidua léčiv, ani hormonů. Alespoň jsem za těch 18 let, co dělám tuhle práci, si nic nevybavuji. Salmonellu jo, tu občas najdeme, ale když není kuchař/ka prase, tak se nic moc zásadního taky neděje ;-)
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    JAJITA: ja tyhle veci (hlidace jedu) nijak zvlast nesleduju... ale vim, ze se v souvislosti s kurecim masem se hovorilo o hormonech a dalsich rustovych pripravcich, ktere ty kurata vyhaneji do tech obrich rozmeru behem par tydnu atd...
    ...ale jak rikam nejsem na to odbornik!
    a ja osobne jsem spis zastance toho: jez co ti chutna -- ale nic neprehanej...
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Premiéra s Airfryerem ;) jeste to musím trochu vychytat, ale dobrý je to.

MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    BRUKEV: Vetsinou mam lososa tak dvakrat do roka, takze to, ze ho koupim v Lidlu, mi zadny ujimani nezpusobuje.
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Hříchy nedělního dne...

JAJITA
    JAJITA --- ---
    FERRYH: Sím, jaké jedy v kuřecím mase?
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    ENDER: v makru jde koupit i divokej. Chuťově je to velký rozdíl.
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    BRUKEV: take si myslim...
    resil bych spis veprove a kureci... v tom kvantu co toho snime, tak mozna nejakej jed i naskoci a nahromadi se... :O)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam