• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    I zdravé jídlo umí být opravdu chutné - aneb Receptář těch, co si jídla užíváme -:)
    Vítány fotky, recepty, tipy na stravování.
    rozbalit záhlaví
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    VSICHNIMAME: Jo ten “spenat” jsem taky udelala, to bude prima.
    Z casti jsem udelala spenatovo-medvedi omacku ke gnocchi (ta se da taky mrazit).
    Jako ne ze by se tu nesezralo 20 sklenic pesta, ale tyhle cariace jsou prima, dekuju vsem!
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    BERUSKA_CA: já to krajim na menší kousky a nakladam do olivace. Nebo to oblansiruju, pokrajim a dám do mrazáku jako špenát.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    BRUKEV: Tady to roste jen chvili, asi jine klima.
    Spousta pesta se zuzitkuje.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    BERUSKA_CA: Pesto a kostky a la krájený špenát do mrazáku. Moc jiných smysluplných metod na uchování velkého množství není. Nejlepší je prostě trhat toho méně, než tašky.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    BERUSKA_CA: mel jsem od kámoše sušený vepřový s medvedim cesnekem
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    BERUSKA_CA: Skladuju v šuplíku na zeleninu nebo ve sklenici s vodou. Když ho máš hodně, udělej třeba "špenát " nebo polívku. Výborná je taky kombinace jahod a medvěda mixnutá s kefirem.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Vrhla jsem se na trhané hovězí s myšlenkou na něco šťavnatého a syteho a spíž a lednice vydaly toto

BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    KOCHANSKA_CH: Naskubala jsem v lese velkou tasku medvediho cesneku. Mas tip na skladovani/vyrobu? Krome masla a medvediho pesta.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Chorizo fazole.

JAJITA
    JAJITA --- ---
    ACIDQA: Prosím tě, mohla bys dat link na ten chleba? Už tady kdysi byl, jenže na novém telefonu to neumím vyfiltrovat. Díky moc :-)
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    RUTHLESS: podle toho jak opulentni je to menu, tak bych rekl ze tech spolubydlicich uz ma az az... :)
    ale taky bych se pristehoval!
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    ACIDQA: nemuzes bydlet se mnou?
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    ACKO: jako to nei zdrava ani plzen a umim jich zaklopit 12. Jako todle reseni kazdy maly sragory mi prijde fakt prehnany. Dokud nemas nejaky autoimunitni onemocneni nebo lupenku z kazdy druhy sragory, tak bych to fakt neresil.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    BRUKEV: Když se koukneš pořádně, tak zjistíš, že se z té várky guláše 2 bramboráčky a krajíčkem ,-)
    Nesnáším rozmočené bramboráky. A nemusím ty prosáklé tukem - smažím je narychlo a každé patro je několikrát osušené papírovým ručníkem.

Já zase úplně moc nemusím houskové knedlíky - snesu max ty od tchýně nebo jednou za pět let svoje.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    ACIDQA: Miluju tě! Nemůžeš bydlet někde vedle? ❤️
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    BRUKEV: Mám to stejně. :-)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    ACIDQA: klasika, skroluju zdola nahoru, vidim prvni fotku a hned je mi jasny, ze pastovala Acidqa. Ten redkvosalat vypada tuze lakave!
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    Jiny bomby.
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    ACIDQA: oh my!!
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Vikend, cau.

MUTHA
    MUTHA --- ---
    FERRYH: to bylo nekdy v minulym stoleti

In 1981, with Directive 81/602/EEC, the EU prohibited the use of substances having a hormonal action for growth promotion in farm animals. Examples for these kind of growth promoters are oestradiol 17ß, testosterone, progesterone, zeranol, trenbolone acetate and melengestrol acetate (MGA).

This prohibition applies to Member States and imports from third countries alike. The legal instrument in force is Directive 96/22/EC as amended by Directive 2003/74/EC.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam