• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Zelňačka s uzeným.

ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Mleté hovězí s pečeným lilkem a edamame boby.

BARTOK
    BARTOK --- ---
    Puttanesca

FRENNET
    FRENNET --- ---
    LADY_MYSKA: Nakrajet ci nastrouhat a pak: https://www.apetitonline.cz/zajimavosti/nakladana-cervena-repa-skutecny-zazrak-v-zavarovaci-sklenici-ktery-vam-ve-spizi-nesmi
    Klidne az zitra.
    Vyborne toje jako priloha k masu. Nebo s krenem k velikonocni sunce a vajicku a pasce (https://www.maskrtnica.cz/velikonocni-paska/)
    BAAL
    BAAL --- ---
    V ramci pripravy snidani na rano, jsem uz zkusil skoro vse co lze snad:-) Chia pudinky, ruzne druhy slehanych tvarohu a termixu atd. Tak ted zkousim, tvaroh peceny s vajickem, jako takovy pseudotvaroznik.

KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    DOCKINEZ: jak játra nežeru, tyhle bych polknul.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    LADY_MYSKA: Tak ji dej do lednice a zpracuj zítra, ne?
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    mam smulu, dite mi zrovna prchlo spat a repa je stale v kuchyni. Repa je predvarena
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    LADY_MYSKA: K zapečenému dítěti můžeš z vařené řepy udělat pyré. Nebo nastrouhat na jemné plátky, dochutit balsamicem, a oliváčem, přidat vlašské ořechy a nasucho opražená slunečnicová semena a vlašáky. Nechat uležet a před servírováním přidat rukou či baby špenát nebo jiné lupeni. K tomu třeba studený nebo grilovaný kozí sýr, jestli ho spolustolovníci akceptují.
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    KID_MCHUTT: to zapecene dite bude dietni skoro jako kuzleci... soudim ze ten syr nebude moc kaloricky - pujde to... 🤔😉
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    LADY_MYSKA: Cottage a pomazánka.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TOOMIX: nebude to dítě potom moc kalorické? :)

LADY_MYSKA: nastrouhat a udělat z toho řeporáky? (bramboráky z řepy) To vůbec není špatné na chuť a pokud do toho zamícháš i nějaký slaný sýr (fetu), je to super :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    LADY_MYSKA: posypat sýrem a zapéct v troubě
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Prosim, prosim, mam tu uvarenou cervenou repu a netusim co s ni, pac tak nejak neni chut. Myslela jsem si, ze s ni neco udelam o víkendu, ale dite na ni zautocilo a tak spotreba se zrychlila
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Naše stálá oblíbená klasika: krůtí maso na cibulce, rýže, mrkvovej salát, vajíčka a zapomněla jsem nandat na talíř k tomu cuketu na másle. Bez speciální aranže, ale připomíná mi to zajíčka :)

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Jatýrka <3

ENDER
    ENDER --- ---
    KAIAFOX: Nejlepsi testoviny!
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    RUTHLESS: ja si recept nasla a trochu upravila v themomixu… ale nic sloziteho, co by neslo udelat na sporaku
    Cesneku jsem dala vic a ravioli ( ktere by mi nikdo doma nejel a ja ani nevyhledavam) vymenila za radiatori a bylo to tim, ze mi prvni padly do ruky..

RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    LADY_MYSKA: oukej. Beru. respektuju :-)

Jak delas tu omacku? mam doma ted jeden a pul cukety atodle bych docela dal :-) to vypada vlastne jako dobrej recepis, co s ni. libi se mi to.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    RUTHLESS: rozlisuji spagety a testoviny .. tak dobra, k rajske mam rada kolinka a asi mi je jedno, jak se jmenuji. No a kdyz jednou za uhersky rok jdu do restaurace, tak horko tezko si vzpominam co je co, ale na takove to domaci vareni to jsou testoviny
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam