úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
DOCKINEZ
---
---
19:35:04 13.6.2025
+3
Já ho předvařil, ale ne moc. A na pánvi už jsem ho dlouho netrápil.
VSICHNIMAME
---
---
19:28:14 13.6.2025
+3
FRENNET
: taky mi kvetak drží pohromadě, ten trik je ho nepredvaret.
ILLUZE
---
---
18:47:29 13.6.2025
1 odpověď
+13
MORGYSZ
: Další z kaší ,-)
ILLUZE
---
---
18:46:42 13.6.2025
+19
A když jsme u mletého, tak dnešní hovězí s mrkví, rajčaty a řapíkatým celerem, k tomu koprový dip s česnekem ,-)
ILLUZE
---
---
18:43:55 13.6.2025
+2
KURE
: Přidávám se k ostatním - na sekanou vepřovou plec.
FRENNET
---
---
16:49:54 13.6.2025
1 odpověď
DOCKINEZ
: Jak ti tak zůstalo pohromadě, ten květák? Ja z toho mam vždy jen mňagu :(
DOCKINEZ
---
---
12:30:23 13.6.2025
1 odpověď
+14
Květák na mozeček s bramborem.
DR_NIKITA
---
---
22:51:11 12.6.2025
BERUSKA_CA
: Fuck, chapu! Dam to radeji pryc :D
LUCIASHECK
---
---
21:12:32 12.6.2025
BERUSKA_CA
: Same :-D
BERUSKA_CA
---
---
21:11:23 12.6.2025
2 odpovědi
+3
DR_NIKITA
: Uz dobry, ale jdu sem z Herodesia a nahled me trochu vylekal.
PALEONTOLOG
---
---
6:00:37 12.6.2025
ono to mlety hovezi z vybranyho masa ma uplne jinou barvu nez jakou to ma nekde v obchode. treba na hamburgry, karbose nedelam..
FRENNET
---
---
5:25:04 12.6.2025
KURE
: Kdyz byl mlynek, tak jsem kupovala hovezi klizku a tucnejsi veprove:bucek -ne moc a k tomu olecko nebo krkovicku, kombinace dle chuti. Ted kupuju mlete, bo mlynek nemam. Az nsjdu rozumnou masnu, tak si necham namlyt a vyber necham na prodavajicim.
JAJITA
---
---
19:36:52 11.6.2025
VVENDY
: Díky, odkaz jsem dostala do pošty :)
VVENDY
---
---
19:33:19 11.6.2025
1 odpověď
+1
JAJITA
: ano je, ale nejde mi dát odkaz. Jmenuje se Dieta - Bezlepková.
JAJITA
---
---
18:58:18 11.6.2025
1 odpověď
Omluva za OT, ale je tady někde na nyxu auditko o celiakii? Na fyxu se mi to nedaří najít. Díky
DOCKINEZ
---
---
12:57:42 11.6.2025
+3
Na karboše a sekanou melu plecko. Když dělám holanďáky, tak bůček.
ONDRAT
---
---
12:51:12 11.6.2025
KURE
: Krkovice je takovej zlatej střed.
ALEXIS
---
---
12:49:59 11.6.2025
KURE
: já jsem v tomhle barbar, prostě přijdu do masny a řeknu si o maso na mletí na sekanou. Většinou je to asi vepřová plec, občas je tam starý pán a ten mi naskládá tzv. ideální kombinaci kousků, kterou nezkoumám a nerozporuji.
ACKO
---
---
11:10:01 11.6.2025
+2
MAR_TINA
: no sekačka z králíka, tu jsem jedla vždycky u manželových příbuzných na vesnici, vzpomínám s láskou dodnes
KURE
: no já melu nudně bůček +hovězí, třeba klížka, přibližně půl na půl
MAR_TINA
---
---
10:58:45 11.6.2025
1 odpověď
+4
KURE
: já vařím ukrutně dietně a beru mnohem méně tučná maso než lidi :)
Ale na sekanou bych volila vepřovou plec. Klidně bych to řízla krůtím stehnem.
Babička dělávala starého králíka s bůčkem, ta byla nejlepší, ale nemám staré králíky.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam