• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Sobotní dušenina z CrockPotu z telecího z domácích zdrojů. Brambory se opekly v rotačním koši horkovzdušné fritézy.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Páteční růžový pstruh s rostlinnými přílohami.

    ENDER
    ENDER --- ---
    Dneska byla skarpina na zaru.

    SM3
    SM3 --- ---
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    LOVE_DALI: už jsem ho sem dával :)

    [DOCKINEZ @ Rádi jíme...]

    Do aktuální šarže jsem nedal pikslu rajčat, jen asi tři lžíce protlaku. A nebylo v tom chilli, protože to má jíst i malej.

    Ale ruku na srdce: stejně si člověk do svý misky vždycky přidá lžíci Agent Orange a lžičku chilli oleje od Bauese, tak není potřeba to tak hrotit při samotném vaření.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    DR_NIKITA: No jo)
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    VELCORO: To je kojot)
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    SAMOUT: Jo, za chvili si budu povidat s liskou.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    VELCORO: Nemilosrdne papricky Quetzlzacatenangy, vypestovane v hluboke dzungli uchylnymi chovanci guatemalskeho ustavu pro dusevne chore?
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    Priste si rovnou nastrikam do drzky peprak. Vysledek bude stejnej a usetrim kotel casu. Zn. Homerova mysticka cesta.

    SM3
    SM3 --- ---
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    DOCKINEZ: Recept kolego? :)
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Troška variace na čínskou ostrokyselou polévku.

    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Když drahá kolegyně níže připomenula, že už je sezona rajčat, tak je třeba zmínit i moji oblíbenou letní večeři - chleba s tvarohem, letní edice :)

    Snadnější už to být nemůže - kostku tvarohu rozmačkám s najemno nasekanou cibulí, kapií nebo jinou paprikou a rajčaty. Osolit, opepřit, nepovinně přidat nějakou bylinku (miluju čerstvej kopr, ale dneska byla saturejka), prohňácat vidličkou, a je to. Kdo se chce crcat s umejváním tyčáku, může výsledek ještě krátce pomixovat, ale na to já peču.

    Se zeleninou a bylinkami lze experimentovat, takže se to jen tak nepřejí.

    VELCORO
    VELCORO --- ---
    ACIDLUMIX
    ACIDLUMIX --- ---
    GRANTORINO: 200g tj docela dobry bych rekl :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ACIDLUMIX: do meka nechodím, takže nevím, jak tam kterej burger vypadá...

    Tohle je střední varianta 200gr, bez přílohy a uznávám, že jsem mohla mít 100gr (ten největší 400gr si fakt neumím představit)
    A jím to teda zásadně příborem.. A zvládla jsem to! :)

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam