úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
ILLUZE
---
---
10:06:29 14.9.2025
+15
Zamilovali jsme se s mužem do amolet se sýrem a zeleninou z horkovzdušné fritézy, na opečeném chlebu a se směsí klíčků.
ILLUZE
---
---
10:04:51 14.9.2025
1 odpověď
+12
Opečený chléb s fakt uleželými syrečky a zeleninou.
ILLUZE
---
---
10:03:42 14.9.2025
+10
Bulgur tažený s česnekem, s orestovanou zeleninou a naložená vepřová panenka.
MAR_TINA
---
---
18:19:01 13.9.2025
+1
FERRYH
: já jsem alergická na kešu a soju, tak tohle je ok. Ale ano, jde to jídlo použít i jako zbraň.
Ještě je tam bhutánské čili, to je ve větším množství tak velký kalibr.
MAR_TINA
---
---
18:17:01 13.9.2025
+3
FERRYH
: to je japonská kulatá patlava rýže, tak proto.
Lehce proplachnu, dám do hrnce s vodou, jemně vařím 10 minut a pak nechám chvíli stát.
Snad to půjde přečíst.
FERRYH
---
---
16:00:19 13.9.2025
1 odpověď
MAR_TINA
: zaujal me taky vzhled te ryze...
to vypada skoro jako "ciste" rizoto - takove leskle a trosku lepkave...
muzes prozradit jak ji delas a jakej presne to je druh (predpokladam Arborio?) a znacka?
FERRYH
---
---
15:20:30 13.9.2025
1 odpověď
+3
MAR_TINA
: krevety a buráková omáčka... to zni hodne zajimave, ale take pro nektere alergiky primo jako smrtelna kombinace... ;O)
MAR_TINA
---
---
13:49:52 13.9.2025
2 odpovědi
+7
Smažená zelenina (žlutá mrkev a žlutá cuketa, zrovna rostou žlutý), krevety a buráková omáčka
VELCORO
---
---
15:37:23 12.9.2025
+16
Odpoledni.
VELCORO
---
---
9:02:11 12.9.2025
+23
Ranni futrovani.
ACIDQA
---
---
13:43:04 8.9.2025
+5
DOCKINEZ
: vypada fantasticky!
DOCKINEZ
---
---
13:57:31 7.9.2025
1 odpověď
+40
Poprvé jsem vykostil kuře a zkusil roládu. Chutná líp než vypadá :)
ZUZKAOU
---
---
11:40:43 5.9.2025
+1
MAR_TINA
: Prihod do kari, nebo cehokoliv duseneho, polevek ci omacek na těstoviny. Jen oddel stonky a listy, nasekane stonky pridavej do zakladu s cibuli a nasekane listy az na zaver na par minut, aby se nerozvařily.
FUNTL
---
---
8:16:36 5.9.2025
+3
MAR_TINA
:
https://www.toprecepty.cz/recept/48768-chorvatska-blitva-krumpir-i-blitva/
MAR_TINA
---
---
21:16:32 4.9.2025
ALEXIS
: nezhnědlo to úpravou, ale sojovkou :) teda ponzu omáčkou :)
MIST
---
---
21:11:38 4.9.2025
+3
MAR_TINA
: googluj swiss chard, receptu je plno. U nas doma jede jede na prilohy vetsinou kombinace cesnek+citron.
ALEXIS
---
---
21:07:39 4.9.2025
1 odpověď
+1
MAR_TINA
: mně hnědnutí neva, ale abys zachovala barvu, můžeš listy blanšírovat
KOCHANSKA_CH
---
---
21:00:13 4.9.2025
+4
MAR_TINA
: Tihle a jiný listí má rádo blanšírování.
MAR_TINA
---
---
20:42:52 4.9.2025
Mám ho dva řádky... Asi 16 velkých rostlin. Bílý a červený...
MAR_TINA
---
---
20:35:43 4.9.2025
2 odpovědi
+2
MIST
:
ALEXIS
: něco takového jsem provedla, ale vzniká mo taková divná kejda. Ještě jak to dorazím sojovkou, aby to mělo chuť, ještě mi to zhnedne.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam