• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    rychly šnek teda snack k telce

    RUTHER
    RUTHER --- ---
    Kontinentální snídani
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Kuřecí s pečenou zeleninou.
    Vepřová panenka s jáhlami s česnekem.
    Krevetové rizoto.
    Vepřová sekaná se zeleninou a směsí luštěnin.

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Hruškový koláč.

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Podzim, no… polévky - dýňová a vývar s rýžovými nudlemi.

    BOTA01
    BOTA01 --- ---
    BOTA01: To bylo pro ASID, pardon.
    BOTA01
    BOTA01 --- ---
    Jak rikas :)

    ACIDLUMIX
    ACIDLUMIX --- ---
    VERA155: to me moc libi :))
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Jeden boršč v přípravě :)

    RUTHER
    RUTHER --- ---
    BTW:
    50 of the world’s best breads
    50 nejlepších druhů chleba na světě
    https://edition.cnn.com/travel/best-breads-world
    VERA155
    VERA155 --- ---
    Ahoj podzime.

    ACID
    ACID --- ---
    Někdy je příprava fotogeničtější než výsledek

    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Tak jeden narozeninový, makový na přání ;)

    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    FERRYH: ultimátní ne, ale dělám ji zhruba takhle:

    Máslo, jedna velká cibule, chvíli opékat, přidat čerstvé houby a hodně, ale fakt hodně kmínu. Nechat pomalu spolu dělat, houby pustí vodu, počkat až se část odpaří. Pak na to zase trochu másla, když se rozpustí, zaprášit moukou a míchat do "kaše". Pak pomalu přilévat vodu (vývar v 99 % případů nemám). Vždy jen trochu a míchat, kontrolovat kašovou konzistenci. Pak přidám víc vody a nakrájenou mrkev. Zase míchám a nechávám trochu pobublávat na takovou konzistenci "řídkého bahna". Nakonec přidám víc vody, brambory, sůl, prolisovaný česnek, majoránku a vařím dokud nejsou brambory hotové.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MAR_TINA: Dekuju!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BERUSKA_CA: a krásný nádobí
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Zivotnost ani ne hodina. Nastesti mam kybl jablek.

    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    FERRYH: Já teda používám tento
    Používáte zastaralý prohlížeč
    https://www.rohlik.cz/chef/23-bramboracka

    Akorát sušených hub dávám spíš tak dvě hrsti. A vodu z jejich máčení všechnu, protože škoda té chuti.
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    DOCKINEZ: dal bych si... udelals mi chute!
    nemate nekdo nejakej ultimatni recept?
    mam rad huste omacky s vyraznmou chuti...
    hub mam dostatek, jsem houbar a houby stale rostou, takze susene nemusim... :O) ted zrovna v pestre podzimni smesici! 😎

    nejake tipy?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Bramboračka s houbama, na podzim ideální.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam