LADY_MYSKA: minulej týden jsem byla taky naprosto bez inspirace (a to mě jinak vaření baví, uklidňuje, naplňuje, blabla...) tak jsem prostě naložila maso na tři dny do lednice a v pozdnim odpoledni vždycky jedno hodila na pánev, k tomu pár novejch brambor, na pánev cuketu s cibulí a do mísy zeleninovej salát... něco zbylo na druhej den, něco jsem druhej, třetí den přidělala nový... a bohatě to stačilo, žádný velký vymýšlení...
Dva dny zpátky jsem dělala j-a-k-o-b-y pizzu z koupenýho těsta, vrstvou ricotty, parmazán, cibule, sušený rajčata...
A v nejbližší době se chystám na variaci těstovin plus buď klasický bazalkový pesto á-né-bó upečená/uvařená cuketa (možná s trochou česneku) trochu pozlobená tyčovým mixérem (aby fungovalo jako omáčka, ale zároveň mám ráda i ty kousky...), na to parmazán nebo lahůdkový droždí a pak nejspíš tortilly, kam cpu červený fazole plus balkán plus tak tři, čtyři druhy studený zeleniny...
Což mi teď teda ještě připomnělo, že taky zbožňuju salát hnědá čočka + řepa + balkán, ochucený hořčicí (plus já osobně dávám ještě libeček), k tomu (vařený) vajíčko...