• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    Kratom, oficiálně Mytragina speciosa. Strom z asie, který je stimulant a relaxant zároveň. Ne úplně známá bylina, která patří mezi těch málo rostlin, jejichž účinek je opravdu znatelný. Klub slouží pro sdílení zkušeností s kratomem a vším okolo.

co je to vlastně kratom?
    rozbalit záhlaví
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    ZDENDAK: jojo, to stejny v olomouci. Ale cesky shopy maji ne uplne friendly ceny.
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    STICKYGREEN: Třeba v Brně v http://www.medicalseeds.cz/, jak na e-shopu, tak na prodejně ano.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    může někdo potvrdit/vyvrátit prodej kratomu v kamenných obchodech? nepočítejme pobočky cz eshopů. jak jsem psal, ptal jsem se v pár obchodech s bylinkama a báby bylinkářky na mě koukaly jak chleba z tašky... co to melu jakej kratom..
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    STICKYGREEN: tak proto jsme to asi pili s dzusem z cerveneho grepu :)
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    BRKODLAK: jo, do heřmánkovýho čaje už jsem to míchal taky aniž bych věděl, že se to hodí, jak čtu. do pressa nebo rozpustný kávy to mám taktéž oblíbené, ale při množství který dávám je to spíš kávovokratomová kaše.. v polsední době mačkám citróny, s citrusama je to dle mě top. zřídka kdy dávám kratom jen mixlej s vodou..
    jogurty, přesnídávky, nedávno mě překvapil jahodový kefír, s tím to bylo moooc dobrý.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    ZDENDAK: Varenim se snizuje obsah ucinnych latek, idealni je smichani s vodou, dzusem, jogurtem... Pro synergii ucinku se nejcasteji pouziva grep, nebo neco kyseleho, lip by se mel vstrebat prave v kyselem prostredi, takze ta soda se mi moc nezda. Krome grepu se vyuziva k synergii treba jeste kofein, kozlik, hermanek a dalsi. Sam jsem zkousel jen grep, kofein take, temer vzdy, haha.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    ZDENDAK: s tou sodou to slyším poprvé, ale šťávy citrusových plodů obecně zlepšují vstřebávání a intenzitu nástupu účinku kratomu. nejvíc je vychvalovanej červený grep.. takže citronem nešetřit.
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    Známej doporučuje půl hoďky před užitím velkou lžíci jedlé sody + kratom vařit a nešetřit do něj citronem. Nějaké zkušenosti? Má to nějaký vliv na metabolizaci?
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    SLEEPLESS8: 4 barvy / white, green, yellow, red, já mám hodně rád zelený a žlutý. bílý jsou na mě moc stimulační a některý červený už jsou zas dost ostrý s účinky skoro opiátovými..
    docela jsem si oblíbil mix white/green půl na půl..

na kratomu mě fascinuje ta kombinace stimul/relax účinku, naprosto unikátní.. (natural speedball) a jak se píše v záhlaví, kratom je jedna z mála legálních rostlin, co fakt šlape, stačí si vychytat svoje oblíbený odrůdy..
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    v kamenným shopu jsem kratom ještě neviděl, pokud nepočítám sídlo herbal store v Jablonci. nedávno jsem se ptal v pár shopech s bylinkama a koukali na mě jak na zjevení a vůbec to neznají...
    cz eshopy popř. i nákup přes kratomgardens.com apod. lze jednoduše obejít přímým kontaktováním pěstitelů v Asii, jestli na to máte někdo koule :)
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    mě se teda na kratomu řídí vozidlo výborně, ale může to být hodně individuální, někdo je na kratomu lehce omámen, ale stačí si vychytat odrůdy co jsou více stimulační než relaxační.. zajímalo by mě co na to drug testy, jestli bych nalízal opiáty nebo ne.
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    BRKODLAK: mel jsem zeleny, ani nevim ze existuju jine barvy.. davali jsme myslim po 8 gramech, ale jak rikam, kombinoval jsem to s Mkem, hulenim, damianou, rape, chlastem a buhvi cim dalsim, takze moc nevim jak to makalo :)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VYHULENY_UFO: z holandska, orgáni nic, na seznamu to nefiguruje, existujou i český eshopy typu botanic apod.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    SLEEPLESS8: ideální je si koupit nějaký vzorky od každé barvy, a pak si odvážit dva až tři gramy jedné barvy, smíchat s vodou nebo džusem a vypít.

jinak kdybyste se chtěl někdo připojit k objednávce z kratomgardens.com, tak dejte vědět.
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    Musim to jeste znova vyzkouset.. kdyz jsem to mel posledne tak to bylo v kombinaci s dalsima asi 5 ruznyma drogama, takze nemam zdani jak to fungovalo :D kazdopadne budu rad za jakykoliv tipy tady..
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    ZDENDAK: Ahoj, mam za sebou jeden nakup na kratomgarden.com, driv pres kámoše, nebo české eshopy, ale se zvyšující se spotrebou uz bylo potřeba nakupovat levneji. Kilo neco pres tri tisice. Oblíbil jsem si vzorek stems and veins, coz jsou jen stonky a zilky, a ma nejsirsti zastoupeni alkaloidu. Nejlepsi mi ale prijde ruzne vzorky smíchat, protoze tak dosahnes velkeho mnozstvi ruznych alkaloidu, takze je ucinek hodne komplexni. Rizeni bude hodne individualni, stejne tak jako ucinek kratomu.
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    Kde nakupujete? E-shopy a ve větším množství, nebo v kamenných prodejnách? Tipy kde? Co považujete za přijatelnou cenu?
    Oblíbené vzorky? Tipy na ideální konzumaci?
    Zkušenosti, využití / špatné zkušenosti?
    Je například na kratomu vhodné řídit vozidlo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam